Øk bloggtrafikken ved å gjenopplive gamle blogginnlegg

Selv om jeg nærmer meg 2,000 blogginnlegg på Martech Zone, betyr det ikke at alt det harde arbeidet jeg har strømmet inn i hvert innlegg er anerkjent. Få mennesker skjønner det, men det is mulig å gjenopplive gamle blogginnlegg og få ny trafikk.

seopivot.pngDenne uken kom et nytt produkt på markedet som er utrolig for å gjenopplive gamle blogginnlegg. (Det kan også brukes på websider, selvfølgelig). SEOPivot analyserer sidene på nettstedet ditt og gir deg anbefalinger om å bruke søkeord for bedre plassering av søkemotoren. Det er ganske imponerende produkt, og jeg brukte det på min egen blogg.

Til $ 12.39, kan du bruke SEOPivot i 1 dag - mer enn nok tid til å angi opptil 100 domener og få en omfattende liste tilbake på opptil 1,000 sider og nøkkelord og setninger. Du kan til og med laste ned resultatene via et Excel-regneark!

Jeg sorterte bare listen etter Url og Gjennomsnittlig volum ... det er en omtrentlig antall søk etter et gitt søkeord eller uttrykk. Så redigerte jeg hver av sidene eller innleggene, la til søkeordkombinasjonene der det var mulig, og publiserte innleggene på nytt. Det er så enkelt, og du kan ha en betydelig innvirkning på trafikken.

nøkkelord-analyse.png

Det er et flott produkt og en fin måte å gjenopplive gammelt innhold som du hadde brukt litt energi på å legge ut der!

6 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har også sett på dette produktet. Imidlertid tror jeg at du kan få en bedre oversikt over nettstedets ytelse ved hjelp av analyser og kjøpe raffinering av søkeordforskningen din på søkeordverktøyet for AdWords på nøyaktig samsvar. Imidlertid tror jeg at dette produktet passer for en bloggeier som bare vil utvide en søkeordliste og ikke har tid til å gjøre KPI-rapporter om søkeordforskning.

  • 2

   Jeg er enig i: nøkkelordanalyse, Shout ... Adwords er flott. SEOPivots søsterprodukt SEMRush er også ekstremt nyttig - spesielt på langvarige søkeord med lavt volum. Adwords er ikke så nyttige på vilkår med lite volum og høy relevans noen ganger.

   Du forsto nøkkelpunktet mitt - for å bare optimalisere noen tidligere innlegg og få en fin økning i trafikken, er det raskt og enkelt å laste ned en SEOPivot-rapport!

 2. 3

  Tusen takk for anmeldelsen! Vi er glade for å se at verktøyet vårt er nyttig for spesialister 🙂 Fortsetter å utvikle tjenesten og håper at den blir enda mer praktisk og nyttig.

 3. 4

  Flott innlegg. Har du noe imot om jeg skrev en liten artikkel på bloggen min om å øke nettstrafikken om dette?

  Bloggen min er fortsatt veldig ny, så jeg ser alltid etter å få mer kvalitetsinnhold på den.

  Mine lesere er jeg sikker på at ville ha stor nytte av denne informasjonen. Jeg vil selvsagt lenke tilbake til denne bloggen
  som den opprinnelige bloggen der jeg fikk informasjon fra.

 4. 5

  Flott innlegg Douglas. Med den nåværende trenden med å gjeninnstille innhold var du absolutt foran kurven med tanke på at du skrev dette innlegget for nesten 7 år siden. Jeg synes ahrefs er den beste alt i en løsning i disse dager for søkeordutforskning.

  • 6

   Absolutt. Jeg ser ikke noe for publikum å ha gamle, unøyaktige innlegg på nettstedet. Jeg prøver å holde så mange jeg kan være oppdatert. Jeg har ikke hørt annet enn gode ting om ahrefs!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.