Index Quick Chip: En raskere, bedre EMV-opplevelse

I ettermiddag besøkte jeg datteren min på kontoret hennes (hvor kul pappa er jeg?). Jeg stoppet ved butikken over gaten, Det ferske markedet og plukket opp en fin blomsteroppsats for pulten hennes og noen godbiter for personalet der. Da jeg sjekket ut, ble jeg blåst bort ... Jeg satte inn min EMV kredittkort og det fungerte nesten øyeblikkelig.

Det var den raskeste jeg noensinne har sett en kasse fungerer med et chip-aktivert kort. Ikke bare det, da jeg fullførte betalingen, spurte den meg om jeg ønsket en utskrevet kvittering eller om å sende den til e-postadressen min. Et øyeblikk senere hadde jeg kvitteringen og en kupong som jeg kunne bruke til mitt neste besøk. Og du trenger ikke å skrive ut kupongen, den brukes automatisk så lenge jeg bruker det samme kredittkortet. Boom!

Nysgjerrig på systemet, så jeg opp Index - plattformen som driver kassen. Det kommer opp at det var noe annet med teknologien deres. De omskrev behandlingsprogramvaren for å fange og validere EMV-kredittkortdata. Systemet deres har til og med muligheten til å sette inn og ta kortet ditt i kassen - og deretter bekrefte salget når du er klar til å gå.

Her er en oversikt over hvordan Indeks utviklet Quick Chip, hvor de var i stand til å få kassen ned til 1 sekund! Det er ti ganger raskere enn gjennomsnittet, og forbedrer kassehastighetene og brukerens opplevelse.

Oh ... og The Fresh Market var også fantastisk!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.