Moro med logoer ... Indy kaffebarer

Indy uavhengige kaffebarerDe av dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg elsker en god kopp kaffe. Mine lokale venner vet at jeg elsker å henge med gjengen kl Bønnekoppen. Det er en fantastisk kaffebar ... god mat, flotte mennesker, levende musikk og mange komfortable stoler og rom.

Lokal Indy-kollega Erik Deckers skrev om de uavhengige kaffebarene her og til og med bygde sitt eget Google Map for å vise folk hvor lokale uavhengige kaffebarer ligger.

Siden jeg nettopp er ferdig med å lansere alfaversjonen av Kartleggingsapplikasjon for Wild Birds UnlimitedJeg tilbød å samarbeide med Erik på et nettsted for å spore og administrere lokale uavhengige kaffebarer. I kveld jobbet jeg med logoen ... Jeg er ikke grafiker og elsker å jukse og begynne med royaltyfrie utklipp - men jeg synes dette er en god start! Jeg trekker utklippet inn i Illustrator og legger så bare til noen lag som har samme styling.

Vector utklipp for Illustrator

Her er ett tips for deg, Microsoft Clipart is faktisk vektorbasert, og du kan jobbe med det i Illustrator. Trikset er å importere utklipp til et Microsoft-program som lar deg eksportere utklipp i et format som er Illustrator-vennlig. Microsoft Visio er et slikt produkt.

Se etter et nettsted for Indianapolis uavhengige kaffebarer å lansere snart, så vel som vår beta av kartleggingsapplikasjonen vår forum Wild Birds Ubegrenset, integrert med deres franchise-innholdsstyringssystem.

4 Kommentarer

 1. 1

  Jeg gir den en 9 av 10. Ikke dårlig for et grafikkhack ved hjelp av utklipp. 😉

  Selv om jeg tror du bør flytte skyggen nærmere koppen, slik at du unngår det UFO-flytende kaffekopputseendet.

 2. 2

  Hei Doug,
  Husk å sjekke ut Monon Coffee Company hvis du er i Broad Ripple-området. Det er midt i hjertet av Broad Ripple og tilbyr en varm og vennlig atmosfære. På toppen av det hele er to av eierne folk jeg jobber med på Wild Birds Unlimited! Hvordan er det for tilkoblinger ?!

 3. 3

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.