Det riktige verktøyet for influencer eller journalister

finne påvirkere

Meltwater har vært en stor sponsor for bloggen vår. Vi gjorde et internasjonalt webinar med dem om sosial lytting som var fullpakket og som hadde en enorm respons. Og vi er omtrent klare til å gi ut vår første infografikk med dem! Sponsingen er fokusert på henholdsvis deres nyheter og Buzz-produkter for tradisjonell og sosial lytting, men jeg ønsket å ta opp et aspekt av deres nyhetsprodukt for PR-profesjonelle som gjør livet mitt som et å påvirke massevis lettere ...

De fleste plassene jeg mottar fra PR-profesjonelle kommer fra deres personlige adresse og er irritasjons- og sprengningsirriterende som tetter innboksen min. Disse menneskene bruker tradisjonelle PR-oppslagsverktøy som viser e-postadressen min, og de SPAM driten ut av meg. De forstår ikke hvordan de skal pitch en blogger og jeg er sikker på at journalister liker taktikken deres enda mindre.

Jeg svarer på dårlige eller irrelevante tonehøyder for at personen skal ta 5 minutter for å se om innholdet mitt er relevant for klienten. Jeg tror ikke de fleste av dem gjør det siden de har det travelt og de ikke tror det har konsekvenser for deres handlinger. Men det er. Folk som meg rapporterer dem umiddelbart som søppel, slik at vi aldri ser en annen tonehøyde i innboksen vår. Det er veldig uheldig for den PR-personen - som en dag kan ha hatt en flott tonehøyde for bloggen vår.

I går mottok jeg en pitch-e-post fra et PR-byrå som bruker Meltwaters PR-oppsøkende verktøy. Jeg vil ikke nevne avsenderen siden de ikke var relevante - men e-posten var HTML med grafikk og hadde det beste alternativet i verden - en avslutte abonnementskobling. Ved å klikke på lenken ble jeg ført til en annen skjerm:

smeltevann-avmelding

Wow, et alternativ å avslutte abonnementet på disse tonene eller til og med hele mediedatabasen! Det er kraftig, gjennomsiktig og holder PR-byrået og Meltwater ansvarlig for alle som misbruker systemet deres. Enda mer interessant er muligheten for at e-posten kommer fra Meltwater eller blir dirigert til e-posttjenesten din. Det er et ekstra nivå av ansvarlighet siden de fleste e-postklienter tilbyr muligheten til å dirigere e-postadresser automatisk eller til og med blokkere dem.

Hvis du leder et profesjonelt PR- eller oppsøkende byrå og virkelig vil at teamet ditt skal bygge relasjoner (som de burde være) og holde dem ansvarlige, er dette typen verktøy du trenger for oppsøkende. For ikke å nevne Meltwater har over 350,000 XNUMX mediekontakter i sin database med massevis av informasjon om hver for å hjelpe deg med å finne de rette influencerne og journalister.

smeltevannsinfluencer-database

Opplysning: Dette innlegget ble IKKE bedt om av Meltwater, det var alt meg.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.