5 nettkunder som styrer ferien

online shopper typer

Folkene på Maxymiser delte sin siste infografikk, 5 nettkjøpere som bestemmer ferien. Jeg setter stor pris på innsikt som dette fordi for mye av dataene der ute peker mot den gjennomsnittlige handleren ... og deretter hugger ned dataene etter kjønn, alder og inntekt. Faktum er at det er mange forskjellige motivasjoner for folk å kjøpe.

Maxymiser identifiserer 5 innflytelsesrike personas av kunder. De er røverkjøperen, første gangs online-shopper, den berørte feely-shopperen, behovs-inspirasjons-shopper og last-minute-shopper.

5 nettkjøpere som regjerer Holiday Interwebs v2

2 Kommentarer

  1. 1

    Så hektisk som livet mitt er, må jeg anse meg selv som den siste typen kjøpere - siste øyeblikk. Det ser alltid ut til at det fortsatt er tid til å gjøre dette og å gjøre det før jul og før du vet ordet av det, er det 20. desember, og du har ikke engang gaver til din egen familie.

    • 2

      Jeg er med deg, @ PetieKelly: disqus! Barna mine er faktisk vant til å faktisk få et par flere gaver etter høytiden ... Jeg orker ikke engang å gå i kø i siste øyeblikk!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.