Hvordan få PR

hvordan få pr browstein

Hvis du er en PR-nybegynner, må du sjekke ut hele Veiledning til PR av Brownstein & Egusa. Og for litt mer detaljert informasjon om PR-strategier, må du lese gjesteinnlegget - PR-råd fra en tidligere VentureBeat-skribent - fra Conrad Egusa på Scott Montys fantastiske blogg. En spesiell takk til Marty Thompson for funnet!

Hvis jeg skulle legge til noe, ville det være et skritt et sted mellom 3 og 4 når du faktisk definere tonehøyde. Jeg har flere PR-representanter som jeg er på fornavn med ... og en er forfatter på bloggen vår med tillatelse til å dele all informasjon hun ønsker. Årsaken er fordi forfatteren fullt ut respekterer oppdraget til bloggen vår og aldri misbruker den. Å ha en fantastisk, personlig tonehøyde er viktig!

hvordan få tak i pr

En kommentar

  1. 1

    Hei Douglas, jeg ville si mange takk for at du delte PR-ressursen jeg opprettet. Gi meg beskjed hvis du noen gang trenger noe.

    Til lesere av MarketingTechBlog svarer jeg gjerne på spørsmål om innlegget i kommentarfeltet her.

    Beste ønsker,
    Conrad Egusa

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.