Hvordan vokse din Twitter-følge

legg til Twitter-følgere

Det kan høres morsomt ut for en fyr som er det Twitter-etterfølgende krymper å legge ut en Infografisk om hvordan du kan vokse etter... men jeg skal forklare.

Den siste måneden har jeg renset titusenvis av kontoer jeg har fulgt på Twitter. Jeg fulgte omtrent 30 5 kontoer, men jeg har filtrert det ned til under XNUMX XNUMX og fortsetter å rydde opp. Etter hvert som jeg har blitt kvitt spammy-kontoer, har disse kontoene sluttet å følge meg ... noe som får følget til å krympe.

Jeg har fulgt mange venner ved et uhell og fanget sorg over det. Hvis jeg fulgte deg - bare send meg et notat, så følger jeg tilbake ... det var ikke noe personlig. Jeg fulgte ganske enkelt noen mennesker ved et uhell. Uansett, tilbake til Infographic! Twiends har satt sammen dette tipsjefet om hvordan du kan vokse twitteren din, og den er både vakker og omfattende.

Det jeg liker best med dette rådet er at det er solide råd for å vokse et relevant tilhenger. Hvis du kjøper følgere hvor som helst, kan du ha noen høye tall, men du vil bli oversvømmet med spam. Twitter har jobbet så hardt med å øke antallet deres at systemet blir råtnet fra innsiden og ut gjennom spam. Eksempel på manglende evne til å massere følge mennesker. Twitter lar deg ikke ... men de har ikke noe problem hvis du følger en masse. Det er dumt. Hvis Twitter ville jobbe med kvaliteten på innholdet på plattformen og fjerne hackere - ville kvaliteten forbedres og flere ville bli tiltrukket av plattformen.

Slik gjør du det Utvid din Twitter-følge:
vokse twitter følgende

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har alltid hatt en liten og mest målrettet følge på Twitter. Men jeg tror det på nyåret. Jeg kan investere i TweetAdder. Bare slik at jeg kan automatisere prosessen litt.

 2. 2

  Jeg har alltid hatt en liten og mest målrettet følge på Twitter. Men jeg tror det på nyåret. Jeg kan investere i TweetAdder. Bare slik at jeg kan automatisere prosessen litt.

  • 3

   Hei Paul,

   Jeg tror TweetAdder har noen flotte funksjoner ... men også noen farlige. For eksempel elsker jeg virkelig muligheten til å søke etter profil og laste ned målrettede lister. Imidlertid er det en flott mulighet til å misbruke systemet hvis du vil. Fortsett med forsiktighet og ikke bli fristet til å misbruke den.

   Skål,
   Doug

   • 4

    Hei Doug

    Jeg hører hva du sier. Derfor legger jeg bare til folk som jeg følger og fjerner manuelt. Jeg vet at med TweetAdder kan du gjøre dette automatisk blant annet 
    tingene. Men jeg er litt skeptisk til å gjøre dette.

 3. 5

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.