Hvordan bruke Twitter

forhåndsvisning av howtotwitter

Før du spotter denne Infographic, jobbet jeg i dag med en klient som virkelig trengte en strategi for å jobbe med Twitter. Jeg tror denne infografikken gir noen gode råd til folk med noen gode tips over det. Når det gjelder en business to business-strategi (B2B), anbefaler jeg to forskjellige strategier for kundene mine:

  1. Først anbefaler jeg at de følger ledere på Twitter i sin bransje, starte samtaler med dem, markedsføre tweets når muligheten byr seg, og bygge et forhold til dem online. Svært få mennesker kan ganske enkelt bli med på Twitter og få nok følgere til å umiddelbart tjene på å bruke den. For resten av oss trenger vi å bli anerkjent av jevnaldrende og introdusert for jevnaldrende nettverk. Med nesten 29 tusen følgere, er det derfor jeg prøver å ta hensyn til å promotere andre! Noen gjorde det da jeg bare hadde noen få!
  2. For det andre anbefaler jeg at de følg potensielle kunder. Når du utvider potensialbasen din på Twitter, blir det flere og flere muligheter til å samhandle med dem. Du vet aldri når et prospekt trenger hjelp på Twitter ... vær der når de spør!

hvordan twitter twiends

Takk til folkene på Twiends for den flotte infografikken!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.