Forstå iPhone-brukere

iPhone-brukertyper

Det er ingen tvil om virkningen at iPhone revolusjonerte smarttelefonindustrien. Jeg kjøpte en iPhone til datteren min, men den store skjermen og sømløse Google-integrasjonen av Thunderbolt (Android) var bare for mye til å passere, så jeg gikk ikke den retningen. Datteren min elsker absolutt sin iPhone, skjønt, og kan bokstavelig talt ikke gå hvor som helst uten det. En infografikk fra PaidViewpoint.com gir litt innsikt i iPhone-brukere, hvordan de bruker enheten, hvordan oppbevaringen deres er, og hvorfor de vil oppgradere. Juryen er fremdeles ute på iPhone 4S og om det oppfyller kravene fra Apple-fans. OPPDATERING: Salget har allerede gått over 1 million telefoner, så det antar jeg at det er det!

Infografisk iphone

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.