Markedsføring av buzzwords fra Mashable

markedsføringsordord

Folkene på Mashable har satt sammen denne infografikken 30 dager med markedsføring av buzzwords. Som en fyr som ikke tåler markedsføring snakkeJeg setter alltid pris på når vi ser godt på markedsføring BS. Jeg skal imidlertid være ærlig og innrømme at jeg tror at denne infografikken bare kan være full av den.

Begreper som smidig markedsføring, Infographic og gamification ikke er markedsføringsordord, de er faktiske termer som hver markedsfører trenger for å forstå. Og det største problemet mitt er med begrepet Return on Investment blir oppført som et moteord. Avkastning er ikke et moteord ... det er en absolutt nødvendighet. Vi fortsetter å se byråer og virksomheter som ikke overvåker avkastningen på investeringen deres mislykkes. Og når avkastningen deres mislykkes, dreper det virksomheten deres - ikke bare markedsføringen.

Noen av de andre begrepene er buzzworthy, men fortsatt ikke så ille. Jeg liker begrepet snackbart innhold ... vi refererer ofte til minigrafikk - infografikk som er veldig fokusert på et enkelt stykke data i stedet for hele historien. Innhold som kan snacks kan høres litt bedre ut og peker på oppførselen til hvordan de konsumeres. Verdiforslag og KPI-er kan også være moteord, men er viktige ettersom markedsførere fokuserer sitt budskap og måler resultatene.

Markedsføring av buzzwords

2 Kommentarer

  1. 1

    Elsker listen din, disse ordene er egentlig ikke kjent for meg, så jeg tror det er veldig nyttig å forstå dem mer.

  2. 2

    Utmerket og underholdende liste Doug. De fleste av oss er skyldige i å ha brukt minst en håndfull av disse frasene. Det minner meg på en måte om bedriftsspillet fra de siste 90-tallet, kalt Buzzword Bingo. Perfekt for lange salgssamtaler eller bedriftsomfattende møter. Noen husker kanskje. Gleder meg fortsatt når jeg tenker på det. Jeg er enig med deg i at ROI er en nødvendighet, men jeg er riktignok partisk 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.