Kunsten med mobil innsjekking

Art of Check i pre

Jeg er ikke sikker på om jeg er i mindretall på geografiske tjenester, men jeg liker å bruke Foursquare og sjekke inn overalt. Det morsomme er at jeg ikke ofte deler innsjekkingen min, og jeg benytter meg heller ikke av spesialtilbudene de tilbyr. Så hvorfor gjør jeg det? Hmmm ... Jeg har ikke funnet ut av det. Jeg liker det faktum at de nyeste versjonene av Foursquare-appen ber meg om å sjekke inn når jeg er i nærheten av et sted jeg har besøkt.

Det ser ut til at vi egentlig ikke har brutt den virkelige verdien av innsjekkingsapplikasjoner. Ved å føre oversikt over hvor du er og hvor du besøker, vil det ikke ta lang tid før disse applikasjonene gir anbefalinger. Kanskje hvis jeg er oppe i en bydel og en håndfull mennesker er på en kaffebar, bør søknaden gi meg beskjed om at de er i nærheten og be meg om å bli med dem. Push-annonsering og push-varsler og anbefalinger kan virkelig forbedre disse tjenestene (og gi meg noe å være glad for å sjekke inn hele tiden for).

Facebook, Yelp, Google og Foursquare: De (og mange flere apper) lar brukerne sjekke inn på steder og kunngjøre for vennene sine hvor de er. Antall personer som sjekker inn er relativt lite sammenlignet med de som driver med andre mobile aktiviteter, men det vokser, sammen med antall bedrifter som bruker tjenestene til å markedsføre til nye og eksisterende kunder.

Intuit hadde gitt denne infografikken og et flott blogginnlegg med tips for å få flere forbrukerinnsjekker.

Kunsten å sjekke inn

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.