Sosiale påvirkere

sosiale påvirkere

Jeg tror for mange markedsførere ser på sosial innflytelse som om det er en slags nye fenomener. Jeg tror ikke det er det. I fjernsynets tidlige dager brukte vi nyhetssenderen eller skuespilleren til å sette ting til publikum. De tre nettverkene eide publikum, og det var tillit og autoritet etablert ... så den kommersielle reklamebransjen ble født.

Mens sosiale medier gir et toveis kommunikasjonsmiddel, er sosiale medier påvirkere fortsatt ofte enveis påvirkere. De har publikum, men mye mindre og nisje til bransjen eller temaet for hånden. For markedsførere er problemet det samme skjønt. Markedsføreren ønsker å nå et marked, og influencer påvirker og eier det markedet. Så akkurat som selskaper kjøpte annonsører og hadde talspersoner som slo dem, kan vi gjøre det samme med sosiale påvirkere.

Denne infografikken fra MBA i markedsføring snakker til hvordan man kan finne og bruke sosiale påvirkere. Jeg er ikke sikker på at jeg er enig i begrepet Mega influencers innenfor infografikken, skjønt. Jeg vil i stedet ringe dem sosiale medier sosiale påvirkere. Det er fortsatt spesifikke emner jeg stoler på myndighetene på ... men ikke alle. Jeg kommer til å stole på Gary Vaynerchuk på vin og entreprenørskap, Scott på biler og Mari på Facebook Marketing ... men jeg kommer ikke til å stole på at de ordner aksjeporteføljen min!

Sosiale påvirkere

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.