iPhone på Flickr: Over 15,000 XNUMX bilder og stiger

Med all iPhone-sprøytenarkomanen (jeg får ikke en), trodde jeg det ville være interessant å se aktiviteten på Flickr og hvor mange folk som satte opp bilder enten om iPhone eller iPhone. Jeg ble overrasket over å se over 15,000 nylige bilder av iPhone lagt ut på Flickr!

For RSS-leserne mine, klikk gjennom til innlegget for å se lysbildefremvisningen:

Apple Marketing-teamet fortjener virkelig en bonus på denne!

8 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Jeg synes Apple er ypperlig til å manipulere folk med markedsføringen. Der mange selskaper konsentrerer seg om produktivitet og avkastning, konsentrerer Apple seg om "kult". De fokuserer på "ønsker" mot "behov", i strid med normen.

   Når det er sagt, har Apple en veldig lang historie med å få ting til å "fungere" første gang og drive innovasjon i produktene sine. Jeg har potet moro på Apple-maskinen ganske mye.

   Ser jeg tilbake, skjønt ... Jeg har nå en AppleTV (som jeg ser like mye som vanlig TV), en MacBookPro og en G3 (trenger hjelp) og en G4 (trenger også hjelp). For to år siden eide jeg ikke noe Apple!

   Jeg planlegger ikke å få iPhone snart. Det er rett og slett en luksus som jeg ikke har råd til akkurat nå. Nå ... hvis arbeidsgiveren min vil endre det…. 🙂

   Takk!

   • 3

    og det rare (som fremdeles overrasker meg etter mange år med datamaskiner) er at iPhone har mer prosessorkraft enn G3. (Når vi snakker om det, hvordan fikk du tak i en G3 for to år siden?)

    Jeg vil også sjekke at Apple er mer enn "kult". Ja, de lager kule utstyr, men kjernen for meg er "det fungerer". De er ikke like kompatible som PC-er, men i sin tur får du noe som fungerer rett ut av esken. Du får ikke mange parametere du kan justere. Kanskje man kan si: Microsoft tror på å la brukeren ha mange muligheter. Apple mener at de fleste brukere vet mindre om datamaskinens indre liv, og dermed tar Apple-ingeniører valgene for deg.

    For visse jobber er en Mac bedre, for andre er det en PC. Heldigvis har linjene blitt mer uskarpe for sent.

    Både en KIA og en Mercedes får deg fra A til B. Det er bare litt mer behagelig på den andre ...

    • 4

     Hei Foo,

     Godt sagt! (Jeg har nylig fått G3 og G4 - det er en lang historie, men begge trenger mye arbeid for å komme tilbake i form ... pluss at jeg trenger noen skjermer, tastaturer osv. Jeg har bare ikke hatt tid til å få dem i gang. )

     Doug

 2. 5

  Ja, Apple gjør ting "kule" i motsetning til for eksempel for IBM / Lenovo Thinkpads, som ganske enkelt "fungerer", og "arbeid" er mye forskjellig fra "kult" 🙂

  • 6
  • 7

   Jeg hadde en Thinkpad for en god stund siden, og den var fantastisk. Det var en murstein, men jeg hadde 3 operativsystemer på den (Windows 2000, Win 98 og OS / 2). Gode ​​minner. Jeg har en MacBookPro nå, og det er den beste bærbare datamaskinen jeg noensinne har hatt - selv om jeg var motløs på å legge den i butikken i noen dager. (Apple snudde det veldig raskt - jeg var imponert).

 3. 8

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.