Er domeneparkering verdt det?

ParkeringNei ... eller kanskje ikke. Ikke for meg, uansett.

Hva er Domain Parking? Det er når du har en god ide for et domenenavn, du sjekker om det er kjøpt. Det er ikke ... så du kjøper det. I stedet for å bruke domenet til et nettsted, parkerer du det. Domeneparkering er et middel til ekstrainntekt, og noen av de største eierne av domenenavn tjener millioner på det. Det er to måter å tjene penger på domeneparkering:

 1. Folk skriver noen ganger inn et URL i stedet for å lete etter det. Hvis du tilfeldigvis har domenenavnet, kan du legge gjeldende reklame på destinasjonssiden. Hvis folk klikker på annonseringen, får du betalt av annonsøren.
 2. Folk vil ha domenenavnet, så de gir deg et tilbud.

Da jeg leste en artikkel i dag, minnet den meg om en test av denne virksomheten som jeg trengte å rapportere om. For over et år siden leste jeg om et par nettsteder i Business 2.0-magasinet som tilbød Domain Parking-ressurser. På den tiden, Sedo var et av domeneparkeringsselskapene som ikke hadde noen forhåndsavgifter. Jeg skrev et blogginnlegg om at jeg ville gi det et skudd.

Domenenavnet som jeg hadde lykken med var navyvets.com. Etter et år med å ha domenet parkert, hadde jeg 93 treff som tjente $ 1.22 uten tilbud for salgsprisen på $ 2,500. Siden jeg betaler $ 14.95 per år for hver fornyelse av domenet, er det et hyggelig tap.

Det var min lenke som hadde best resultat.

Selvfølgelig er det måter å få dette til å fungere. Hvis jeg hadde tusenvis av domenenavn parkert hos en registrator som tilbød meg lavere priser, klarte jeg annonseringen selv ... muligens å sette innhold på nettstedene med noe atferdsannonsering - jeg kunne tjene penger. Hvis jeg tjente en dollar i året på hvert navn, kunne jeg kjøpe 100,000 XNUMX navn og tjene en ryddig inntekt. Men jeg har ikke tid til det. I tillegg er de beste navnene allerede kjøpt opp, så det vil ta mye tid å bare vente på utløpte domener eller mye penger for å prøve å kjøpe andre som kan tjene penger eller to.

Så, parkeringskarrieren min er nesten over. Mitt siste skudd vil være å sette mitt beste domene opp på Sedo for $ 39 for å ha det på forsiden for å se om jeg kan finne en kjøper. Jeg vil peke resten av domenene mine til denne bloggen, som genererer en mye bedre klikkfrekvens på annonseringen enn Sedo ($ 0.10 EPC). Jeg skal fortelle deg hvordan det går!

12 Kommentarer

 1. 1

  Du har påpekt noen av de virkelige problemene med domene parkering ” slik den eksisterer for øyeblikket. Du trenger å ha noen få domener med høy trafikk eller et antall domener som gjør det litt bedre enn å betale for seg selv.

  På den annen side parkerer noen av domenene mine regelmessig bedre enn de gjør med innhold og AdSense-annonser på dem.

 2. 2

  Domeneparkering FUNGER IKKE, det er bare bortkastet tid, med mindre du har 100+ 200+ gode domener å prøve, registrere få domener og ønsker å få fortjeneste er en drøm, ikke kast bort tid

 3. 3

  Hvis et domenenavn genererer mer inntekter enn regningsgebyret, er det absolutt verdt å parkere det. Finn et 100 av denne typen domene, og du kan generere en god inntekt

 4. 4
  • 5

   Kan ikke motstå å kommentere her om domainzaar.

   Å kjære. For en sløsing med penger. Spesielt pengene mine, mine $ 100.

   Thomas - eller hva han heter - var veldig nyttig i å utveksle e-post når jeg prøvde å betale, men etter å ha lastet ned ... hallo noen hjemme ??? Mange e-postmeldinger både direkte og via kontaktskjemaet deres. Ingenting! Ingen svar.

   For en skuffelse!

   Dette skriptet er IMHO sløsing med $ 100.

   Det er gratis skript tilgjengelig som faktisk fungerer.

   Ikke kast bort dine hardt opptjente penger ved å sende dem til domainzaar.

 5. 6

  Jeg kjøpte fra domainzaar i fjor, den største feilen.

  Jeg hadde et anstendig domenenavn (bas3.com) og installerte domainzaar-programvaren på den, neste uke hadde noen kapret DNS-en min og pekte den på nettstedet hans. DZ holder administratorpassordet i ren tekst i en tilgjengelig tekstfil.

  Jeg spurte programmereren om å fikse dette, ventet i to måneder og droppet det.

  Jeg jobber nå med å få en hostet løsning for domeneparkering, som raskt kan distribuere et søkeordbasert 5-siders nettsted i løpet av et minutt eller så. Jeg tenker på hvordan jeg skal ta betalt for det, skal jeg ta% av toppen? skal jeg ha et årlig gebyr for et begrenset antall domener? skal jeg tillate å ha det som et nedlastbart produkt?

  Dette er ting jeg må spørre meg selv om, koderen blir kjent med webapps aPI er tilgjengelig over hele nettet, jeg trenger bare å designe og markedsføre det.

 6. 7

  Domain Zaar er en lureri, en falsk og en feil for alle som vurderer å kjøpe produktet. Programvaren fungerer ikke som beskrevet, og det er ingen støtte. Hvis du ikke har noe imot å skille deg fra $ 99, kan du gjøre det ... produktet ditt vil ikke fungere skikkelig og vil aldri høre noe fra Zaar Scam-mannen igjen. Scam City.

 7. 8

  Hei barn,

  Alt feil. Prøv fabulous.com og hitfarm.com - trenger å komme på premiumprogrammene deres. Startet for noen år siden, og fikk nå 12,000 / måned til å ta hjem, 23,000 / mo brutto.

 8. 9

  Domeneparkering er for late mennesker som ikke kan lage automatiserte mikrosider for domenenavnene sine. Ulemper med domeneparkering er at du bare tjener 30% av potensialet ditt, og at du ikke bygger aldersfaktoren for domenene dine.

  Douglas, takk for denne diskusjonen. Et lite råd, hvis du ikke har noe imot: bytt registrator. Jeg betaler aldri mer enn $ 8 til $ 9 for fornyelse. $ 14.95 er altfor høyt, altfor høyt !!! Du kan enkelt spare $ 6 på hvert domenenavn. Høres ut som bønner for ett domene, men gi det en rask beregning hvis du har for eksempel 100 eller 1000 domenenavn ... Mange domener kaster nye biler og luksusferier til sine dyre registratorer

 9. 10

  Dette er det latterligste blogginnlegget om domene og domeneparkering jeg har lest på lenge. Domeneparkering har sine feil og mister glans for hvert år som går, men veldig gode generiske domenenavn tjener fortsatt eierne gode penger (det er hundrevis til tusenvis av dollar om dagen i motsetning til ditt tåpelige eksempel på en dollar per 100,000 domenenavn som ville være et stort tap når du tar hensyn til fornyelsesgebyr.) Og å basere din mening om å dabbe i domenevann med virkelig dårlige domenenavn som en ekte domener ikke ville bry å eie enn si park er en annen feil. Hvis noe, og enhver domener vil fortelle deg, ville du ha en bedre mulighet til å tjene penger på og / eller bla i domenet ditt ved å utvikle det. Bare visse typer generiske domenenavn gjør det bra mens de blir parkert, og navyvets.com er ikke en av dem. Det er bedre å sammenligne epler med epler i stedet for å sammenligne epler med brokkoli. Bare nevner det'

  • 11

   Wow - ikke sikker på at jeg fortjente prisen for 'det mest latterlige blogginnlegget'. Jeg er faktisk enig med deg. Jeg sa bare at det ikke var noe for meg, og jeg leverte dokumentasjon. Andre mennesker kan synes det er ganske lønnsomt. Bare ikke meg.

 10. 12

  Domenenavn Parkeringskonsept Hjalp jeg er besøkt Sedo .. Nettsted For domenenavnet PARKERINGSDETALJER. Det er fint. Du kan også kjøpe et domenenavn på nettstedetTucktai.comog selg den ved å bruke bulkregistrering. U kan opprette et nettsted For domenenavnet Parkering og selger kan du også være forhandler av nettstedet ..

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.