Belønnes ansvarlig markedsføring?

grønn

År siden, Seth Godin skrev den berømte frasen Tillatelsesmarkedsføring og skrev en fantastisk bok om den. Jeg har en autografert kopi som jeg setter pris på, og jeg har kjøpt hver bok siden. Tillatelsesbasert markedsføring er fantastisk fordi kunden din har gitt deg tillatelse til å markedsføre dem - en fin avtale.

Jeg har akkurat hentet Dyp økonomi: Fellesskapets rikdom og den varige fremtiden by Bill McKibben på ordre fra god venn Pat Coyle. Jeg har lest det første kapittelet og er hekta. Boken kanter mot "Save the Earth" -siden av virksomheten, men gir et annet perspektiv på det som jeg setter pris på.

Jeg er rett og slett ikke en type "grønn av skyld". Jeg er virkelig en person som tror på kapitalisme og frihet. Hvis du vil kjøre en SUV som brenner massevis av bensin, er det ditt privilegium. Hvis du vil være uansvarlig og ødelegge verden, så fortsett og prøv. Selvfølgelig tror jeg også på maktbalansen og demokratiet for å prøve å stoppe deg. Mest av alt tror jeg på personlig ansvarlighet for ens handlinger ... som bringer meg til ansvarlig markedsføring.

Her i Indiana vil de gi et boliglån til praktisk talt alle. Selv om boligene er rimelige, har Indiana en av de raskest voksende foreclosure-prisene i landet. Hvor er ansvarligheten for folk som selger disse boligene til folk som de vet ikke har råd til? Hvis en lege foreskrev vanedannende vanedannende til en rusavhengig, ville vi være klare til å kaste dem i fengsel. Men en uansvarlig markedsfører som selger produkter eller tjenester til mennesker som ikke trenger dem, blir ikke bare klappet på baksiden, de blir økonomisk belønnet. Selg mer til mer ... det er drivmottoet!

Jeg kommer tilbake til notatet mitt om personlig ansvarlighet et øyeblikk ... Jeg tror at vi er ansvarlige for våre egne handlinger. Jeg tror også vi må legge press på de som prøver å manipulere eller bruke folks behov og ønsker. Ansvarlig markedsføring bør seire. Ansvarlig markedsføring betyr å markedsføre et produkt eller en tjeneste du vet noen trenger til noen som trenger det. Ansvarlige markedsførere gjør forbrukerne en tjeneste og sparer tid eller penger .... ikke solgt dem noe bare for å selge det.

Innenfor det første kapittelet i Deep Economy utfordrer det forestillingen om "mer er bedre" - en kultur som både myndigheter og markedsførere presser på. Du blir konsekvent oppfordret til å kjøpe det nye leketøyet, den nye bilen, det nye huset ... konsumere, konsumere, konsumere, og du blir lykkeligere. Men vi er ikke lykkeligere. Jeg vil ikke gå i detalj om dette - alt ligger i mitt Lykke manifest. Jeg håper bare når jeg leser boken at den ikke skriker "grønt", men skyver minimalistiske samfunn som holder seg personlig ansvarlige.

Slutt å selge mer til flere. Selg mer ved å finne de du kjenner trenger det! Hvis målet med anskaffelsen din bare er å øke tempoet i oppbevaringen, selger du sannsynligvis ikke varene dine til riktig publikum - eller kanskje du ikke har et godt produkt eller en tjeneste til å begynne med.

3 Kommentarer

  1. 1

    Min tanke har alltid vært at du ikke selger, du leverer en tjeneste til noen som trenger det. Uansett hvor stor eller liten, vil du alltid være mer vellykket i det lange løp (ikke alltid på kort sikt) hvis du husker å ikke “selge”, men “tjene”. Med mindre selvfølgelig navnet ditt er RonCo og du har litt hvitløkspresse / løkhakker / men det er flere slags ideer, vil du lykkes med folk som meg som elsker dingser og ikke kan sove, derfor blir lullet inn kjøpe ting de ikke trenger. Å tjene, det er virkelig vårt mandat på denne jorden, er det ikke?

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.