Er nettstedet, bloggen eller feeden ditt merket?

En kul måte å finne nettsteder på er geografisk. Jeg fant faktisk ut at en venn av meg på jobben hadde en blogg ved å finne ham på et kart. Det finnes en rekke nettsteder der ute hvor du kan legge inn bloggens beliggenhet eller nettstedets beliggenhet etter geografiske koordinater. Du må imidlertid faktisk legge til noen metakoder på nettstedet ditt for å bli funnet.

Jeg har hatt lyst til å gjøre dette en stund, men det var virkelig ikke et enkelt verktøy der ute for å bygge kodene for meg ... til nå! I kveld har jeg lansert Adressefiks.

Nettstedet kan brukes til å rydde opp i adresser, finne breddegrad og lengdegrad og automatisk generere geotagger for nettstedet ditt, bloggen og / eller deres RSS feeds.

Her er en forhåndsvisning:
Adressefiks

Bare kopier og lim inn metataggene i overskriften på nettstedet ditt eller bloggen med de andre metataggene dine. Håper du liker det!

Feedpress lar deg også geotagge RSS-feeden din. Du kan kopiere og lime inn breddegrad og lengdegrad i Feedburner under Optimize - Geotag feeden din.

24 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Takk, RoudyBob. Barna mine er hos moren sin i julen... som etterlater ungkaren Doug og datamaskinen hans! Jeg har mange slike prosjekter som ble startet og aldri ble ferdige. Det blir en produktiv uke!

 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Jeg har fulgt med på Google. Tro det eller ei, kartene deres er stilige beta. Hvis du vil bygge en applikasjon av den og har garantert oppetid, tilbyr de en bedriftslisensiert versjon.

  Jeg møtte ganske mange av teamet deres ute i Mountain View i fjor og elsker å se verktøy som dette, så jeg er ikke så bekymret for det. Det er ikke sånn at jeg kommer til å treffe terskelene deres med treff!

  Når det gjelder CSS, hacket jeg en CSS som bare er IE der inne. Det er bra. Jeg vet at det ikke er den beste metoden, men IE suger så ille at jeg egentlig ikke legger mye krefter i det lenger. Jeg skjønner at det kan være tapte seere ... men jammen.

  Gå til Firefox!

 7. 7

  Oppdatering: Jeg fikset noen feil som returnerte noen utenlandske adresser uten data. Jeg har fortsatt et problem med å returnere byen hvis jeg er i Canada, men jeg jobber med det!

 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

  Prøvde det med adressen min i Norge, og fikk bare en "Beklager" melding. For moro skyld prøvde jeg å skrive inn "Norge". Jeg måtte le da jeg fikk resultatet 🙂

  Takk! (og ingen sarkasme der!)

 12. 12
  • 13

   Takk, mapperz ... og flott side! Kjenner du til noen begrensninger for å bruke emad geokodingsmotoren? Jeg kan betateste med det for å se hvordan det går. Det vil også forbedre funksjonaliteten siden jeg kunne få brukere til å spørre på en rekke måter (telefon, etc.)

 13. 14

  Begrensninger er at kilden ikke er tydeliggjort. Men har sjekket at dataene ikke er kroneopphavsrett (ved å sjekke kodepunkt (postnummerdata) og adressepunkt.
  Det er omtrent 93% nøyaktig over hele Storbritannia.

  Har du noen eksempler på RSS-feeds?

  Prøvde å legge til georss (.xml) til dette
  http://www.acme.com/GeoRSS/about.htm

  Fungerer med BBC Weather RSS

  http://feeds.bbc.co.uk/weather/feeds/rss/5day/id/3366.xml

  men ikke
  http://mapperz.110mb.com/RSS/mapperz_GeoRSS.xml

  mapperz

 14. 16

  Er det bare meg, eller oppdateres ikke KML-kodebiten når jeg flytter markøren?

  Alt annet enn dette: flott idé og veldig nyttig ting. Jeg misbruker det bare kraftig for å tegne polygonlag (dvs. håndkode LineString-elementer) for noen google maps.

  Takk.

 15. 18

  Hei, mitt navn er Ryan Updike. Jeg gjør et Google Earth-prosjekt i geografiklassen vår som fungerer med KML. Vil du være i stand til å hjelpe oss med å fikse eller få noe av koden bare for å slå ut noe av KML-koden? Vi prøver å lære å kode punktdata som innganger, og deretter snu en utgang i xml-kode. Eventuelle råd du kan gi vil bli satt stor pris på. Takk for tiden din.

  hilsen,
  Ryan Updike

 16. 20
 17. 22

  Dette er et flott verktøy. Det er fint å finne et enkelt å bruke geomerkingsverktøy som dette.

  Jeg skulle ønske det var en katalog over nettsteder som bruker geotagging. Er det noen som vet om en liste?

 18. 24

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.