Det er ikke deres feil, det er ditt

Jeg befinner meg midt i en bok binge igjen, med fire på tallerkenen min akkurat nå.
Liten er den nye store

jeg plukket opp Liten er den nye store, av Seth Godin, i helgen. Jeg liker det allerede, selv om Mr. Godin overrasket meg. Hadde jeg lest litt mer om boken, ville jeg ha lagt merke til at materialet er en samling av hans arbeid ... Jeg antar at det er mye som å lytte til et "Greatest Hits", flott å høre alle sangene ... men lurer på hvorfor du ikke gjorde det Ikke bare hør på alle CD-ene du hadde på hyllen.

På slutten av dagen har jeg glemt mye av det jeg har lest eller hørt fra Mr. Godin. Det er noe vi alle lider av. Hvor mye av hver bok husker du? Heldigvis kjøper jeg innbinder fordi jeg ofte henter gamle bøker og blar gjennom dem for inspirasjon og ideer. Dette er en av de bøkene. Hvis jeg bare henter denne boka og leser avsnittet jeg skal snakke om, vil det ha vært verdt ti ganger det jeg betalte.

Mr. Godin er en utrolig talentfull forfatter - ofte å sette de mest komplekse situasjonene i enkle termer som du kan handle på. Ikke mange andre forfattere inspirerer slik han gjør. Og jeg er sikker på at ikke mange andre forfattere har følgende som Mr. Godin gjør. Lesingen hans forteller deg ikke hva du gjør er galt eller riktig, han stiller bare spørsmålene og uttaler de tingene som får deg til å møte situasjonene dine.

På side 15 sier Seth:

Hvis målgruppen ikke lytter, er det ikke deres feil, det er din.

Det høres kanskje ikke enormt ut wow, men det er det virkelig. Uttalelsen kan forvandles til en rekke forskjellige premisser:

  • Hvis kundene ikke kan bruke programvaren, det er ikke deres feil, det er ditt.
  • Hvis potensielle kunder ikke kjøper produktet, det er ikke deres feil, det er ditt.
  • Hvis de ikke besøker nettstedet ditt, er det ikke deres feil, det er ditt.
  • Hvis dine ansatte ikke lytter, er det ikke deres feil, det er din.
  • Hvis sjefen din ikke lytter, er det ikke deres feil, det er din.
  • Hvis søknaden din ikke fungerer, er det ikke deres feil, den er din.
  • Hvis ektefellen din ikke lytter, er det ikke deres feil, det er din.
  • Hvis barna ikke lytter, er det ikke deres feil, det er ditt.
  • Hvis du ikke er fornøyd, er det ikke deres feil, det er din.

Jeg antar poenget er, hva er du kommer til å gjøre med det? Seth fortsetter:

Hvis en historie ikke fungerer, endre hva du gjør, ikke hvor høyt du hyle (eller sutre).

Endre hva du gjør. Du har makten til å endre. Endring betyr ikke at du må gjøre det alene. Be om hjelp hvis du trenger det.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.