Det er på tide å endre markedsføringsstrategier for e-post når ...

Sint leder

E-postene dine ser slik ut:
endrer denne topicaen

 1. Kanskje en emnelinje mer overbevisende og personlig i stedet for "ChangeThis: Issue 46"
 2. Kanskje noen linjeskift slik at jeg ikke trenger å pakke inn mens jeg leser (jeg leste den ikke, det var umulig).
 3. Kanskje MIME-e-post med flere deler for å sende tekst til de som ønsker et vanlig utseende, men HTML til de av oss som liker en godt designet e-post.
 4. Kanskje en overbevisende introduksjon?
 5. Kanskje noe hvitt mellomrom mellom emnene for å gjøre det enkelt å skanne?
 6. Kanskje overskrifter for å markere de forskjellige emnene og skille dem fra beskrivelsene?
 7. Kanskje en punktliste med koblinger og informasjon knyttet til hver?
 8. Kanskje en liste over vanlige lenker tilbake til nettstedet?
 9. Kanskje en annen E-posttjenesteleverandør hvis din er vanskelig å bruke?

Den forferdelige delen her er at Endre dette'byline er:

ChangeDette skaper en ny type medier. En form for medier som bruker eksisterende verktøy (som PDF-filer, blogger og Internett) for å utfordre måten ideer blir opprettet og spredt ut.

Det er en flott organisasjon med en enorm mengde materiale for å motivere endring i ledere og gründere. Det er rett og slett synd at de velger å ignorere den eneste kommunikasjonsmetoden som får meg til å komme tilbake til nettstedet deres.

Jeg meldte meg.

5 / 8 / 2008: Selv om jeg abonnerte, mottok jeg denne e-posten i dag. Ikke sikker på hva som kan ha skjedd, men det var en enorm forbedring:
endre dette

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  Min favoritt er når en klient forsvarer "Issue46" i emnelinjen og de har hvert nummer i emnelinjen. Jeg hørte faktisk en si: "Det er slik at abonnentene våre kan organisere arkiverte e-poster i e-postklienten deres."

  Tuller du med meg? Du betaler meg store penger for å fortelle deg hvordan du får bedre åpnings- og klikkfrekvenser, men du er ikke villig til å rokke ved emnelinjen? Lykke til med disse beregningene....

  ha

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.