Jeg har nettopp sendt $ 1000 til Noah!

Beklager for sen løp på dette! Vi sendte en liste over oppføringene til Ade med hver oppføring som har et tilfeldig nummer tilknyttet (bruker RAND-funksjonen i Excel og sorterer deretter kolonnen). Vi hadde da Hannes velg et tilfeldig tall innenfor de 108 oppføringene, slik at Hannes ikke vet hvem vinneren ville være. Vinneren av $ 1,000-utdelingen var Noah kl wpstar.com!

wpstar

For å dekke Paypal-transaksjonskostnadene sendte jeg faktisk $ 1,040 XNUMX til Noah! Gratulerer Noah! Resten av premiene vil være på vei også!

7 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Vel, dette er en stor overraskelse for meg siden jeg har vært syk hjemme hele dagen! Jeg vil si at dette er motivasjon til å lese bloggen din oftere, men jeg har allerede lest stort sett hvert innlegg. Takk for at du holdt en flott konkurranse, og jeg håper at du og sponsorene dine også er fornøyde.

  Denne typen ting hjelper meg virkelig å rettferdiggjøre min blogglesetid overfor min kone 🙂

 3. 3
 4. 4
  • 5

   Hei Maria,

   Det hele gikk til hovedprisvinneren! Neste konkurranse kommer jeg definitivt til å ha første, andre, tredje premie... Jeg tror ikke denne konkurransen vakte like mye oppmerksomhet med bare 1 vinner. (Men det gjorde Noah glad!)

   Doug

 5. 6

  Ååå ok! Da har jeg misforstått.

  Jeg håper at du vil gjøre det lettere for folk å delta i neste konkurranse. Å ha 10 sponsorer å skrive om er ikke særlig oppmuntrende. Selvfølgelig vil vi alle ha ekstra oppføringer, men for ting som kan være mer effektive for deg også, som å gi deg tommel opp på SU, abonnere på feeden din, favorisere deg på Technorati, osv...

  Men min mening. 🙂

 6. 7

  Bra innlegg. Du kommer med noen gode poeng som folk flest ikke helt forstår.

  «Beklager den sene kjøringen av dette! Vi sendte en liste over oppføringene til Ade der hver oppføring har et tilfeldig tall tilknyttet (ved å bruke RAND-funksjonen i Excel og deretter sortere kolonnen). Deretter fikk vi Hannes til å velge et tilfeldig tall innenfor de 108 bidragene, slik at Hannes ikke skulle vite hvem vinneren ville bli. Vinneren av $1,000 giveawayen var Noah på wpstar.com!»

  Jeg liker hvordan du forklarte det. Veldig hjelpsom. Takk.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.