John Chow: Blogomentor

John ChowJeg er en fan av John Chow Dot Com, The Miscellaneous Ramblings of a Dot Com Mogul. På blogosfæren er det en næringskjede hvis du vil, av bloggere. Jeg vil klassifisere John Chow som en av de øverst i næringskjeden. John grunnla The TechZone i 1999, og resten var historie. John har autoritet på grunn av sin internetthistorie, hans underholdende vandring og hans kunnskap om teknologi. Bloggen hans er en jeg ser opp til fordi John er både gjennomsiktig og personlig på bloggen sin.

John er deling sin autoritet på nettet ved å nevne de som skriver et innlegg som gjennomgår bloggen hans. Det er grunnen bak at jeg skrev om ham her.

Johns blogg gjør det også bra i veien for inntektsgenerering - en viktig årsak til at jeg holder rede på strømmen hans. Hvis du lurer på hvordan du kan tjene penger på bloggen din, kan det være den beste til å begynne med. John har eksperimentert ganske mye med utformingen av bloggen, plasseringen av annonsene, reklamekildene osv., Og han rapporterer nådig om det hele. En god del av hans annonseinntekter går også direkte til veldedighet ... det er ganske kult. Nylig har John til og med gjort direkte reklame på nettstedet sitt i stedet for tredjepart. Jeg gleder meg til å lese mer om hvordan det går.

Hvis du vil få en klar smak av John, hans sans for humor og innholdet på nettstedet hans, vil jeg ta en titt på følgende:

John kommer over som uredd, men ikke arrogant. Det er en jordnær ærlighet som blir verdsatt. Jeg har ikke sett et eneste innlegg der han benyttet seg av sin 'bølleprekestol' og brukte den til å slå noen. Snarere er det optimistisk og stort sett humoristisk. Jeg tror John er sannsynligvis den typen fyr du vil ha en øl med. Jeg har invitert til å kjøpe ham en neste gang jeg er i Vancouver.

Jeg gikk på videregående skole i Vancouver, så jeg liker å lese innleggene hans om å være i og rundt en av mine favorittbyer på planeten. Så der har du det - min anmeldelse av John Chow Dot Com, The Miscellaneous Ramblings of a Dot Com Mogul. Hat er av for deg John ... en av bloggmestrene mine!

John er også en hel kommode og danser…. klikk her. å se ham i aksjon.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.