Akkurat hva legen bestilte?

Depositphotos 9207952 s

Denne helgen hadde jeg en fantastisk forretnings- / personlig reise opp til Victoria og Vancouver, British Columbia. Jeg ble uteksaminert fra High School i Vancouver for 20 år siden og har bare vært tilbake to ganger. Det er en utrolig by - ren, vakker, moderne og sunn. Jeg tilbrakte litt tid med bestevenninnen min fra videregående skole, og vi fikk til og med 9 hull golf i. Det var en fantastisk helg! (Og virksomheten gikk også bra!)

Jeg la merke til et par ting mens jeg var der oppe. Den ene var mangelen på overvektige mennesker. Påfallende som det kan virke, det var bare noen få (jeg var en av dem). Jeg tror det er en mye bedre atmosfære som bidrar til helse der i Vancouver. Å gå er typisk siden det er butikker og butikker i nærheten av hjemmene. Vi tilbrakte en natt på byen lørdag og gikk fra sted til sted (jeg var utmattet, så jeg fikk en taxi et par ganger!)

Det andre elementet jeg la merke til var innvirkningen nasjonalisert helsetjenester har hatt på småbedrifter og entreprenørskap. Det er ingen frykt for å forlate jobben din for å starte din egen virksomhet der. Det er noe som er forbundet med meg som en enslig far. Selv om jeg ikke er forkjemper for byråkratiet til nasjonalisert medisin og alle de ekstra ineffektivitetene som er involvert, tror jeg det kan være et lykkelig medium.

Jeg vil gjerne se at virkningen av entreprenørskap og vekst i småbedrifter blir en del av samtalen i USA. Kanskje vi kan finne et lykkelig medium der regjeringen bistår i helsevesenet for små bedrifter for det første året. Og vi trenger definitivt å ta opp forsikringens "hakking" som foregår fra virksomhet til virksomhet, og individuell til individuell.

God helse bør belønnes med lavere premier, akkurat som god kjøring gjør med bilforsikring. Kanskje et lag med "Healthcare Security" kan legges til de nåværende forsikringskostnadene som dekker oss i tider med arbeidsledighet eller i oppstartsfaser av småbedrifter.

Jeg er fortsatt ikke talsmann for nasjonalisert medisin. Jeg tror at hvis du vil se noen virksomhet kjøre dårlig, bare gi den over til regjeringen å gjøre! Men friheten fra frykt for å miste fordeler kveler gründerånden her i USA.

Folk skal kunne starte en liten bedrift uten frykt for å miste medisinsk forsikring!

2 Kommentarer

 1. 1

  Vel, jeg ser at dette svarer på det forrige spørsmålet mitt i en annen tråd.

  Jeg er 100% imot regjeringen drev hva som helst...

  Det er en grunn til at folk fra Canada kjører sørover for helsehjelp.

  • 2

   Hei ck!

   Jeg er med deg i regjeringen ... hvis du ønsker å drive en industri i bakken, bare legg den under statlig byråkrati. Når det er sagt, trenger Universal Healthcare IKKE å drives 100 % av myndighetene, som i Canada.

   Jeg tror det både kan privatiseres OG være universelt. Hvis noen ønsker å betale av egen lomme (som kanadiere gjør som kommer sørover), hvorfor ikke la dem?

   Doug

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.