JustUnfollow: Administrer, Følg ikke opp og finn Twitter-følgere

For de av dere på Twitter spiller vi fremdeles det latterlige spillet med falske følgere, følgere SPAM og folk som følger deg og følger deg for å bare prøve å lokke deg til å følge dem for å utvide nettverket. Jeg elsker fortsatt Twitter, men dette er den forferdelige siden av plattformen - jeg tror bare ikke Twitter gjør nok for å administrere kvalitet av plattformen.

Et verktøy som jeg har brukt i noen måneder nå er Bare følg:

Det er tre viktige funksjoner som jeg liker på plattformen deres:

  1. Oppfølging av følgere - identifisere folkene som har fulgt meg som jeg hadde fulgt gjensidig. Jeg liker å ha samtaler på Twitter og dele informasjon med folk ... Jeg kommer ikke til å følge folk som ikke følger meg.
  2. Hashtag-søk - Ved å bruke deres hashtag-søk kan jeg finne og følge kontoer med lignende interesser. Et godt eksempel for denne bloggen er å finne infografiske ressurser for markedsføring.
  3. Kopier følgende - det er folk der ute som følger konkurrentene dine eller nettsteder som er akkurat som dine. Du kan følge deres etterfølgere i håp om å utvide følgene dine.
  4. Hviteliste og svarteliste - det er noen kontoer du bare må følge selv om de ikke følger tilbake. Og det er andre du kanskje aldri vil følge igjen etter en frekk eller upassende tweet. Kombinert med de andre, kan dette være min favorittfunksjon!

JustUnfollow har også en mobil applikasjon. Et problem som kan bugge deg om tjenesten, er manglende evne til å følge eller følge med i bulk ... det er ikke deres feil, det er en annen begrensning av Twitter og dets API. Du må uavhengig klikke hver følg eller ikke følger.

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.