KosmoTime: Lag oppgaver som reserverer tid i kalenderen din

KosmoTime Time Management

Som partner i et byrå som jobber med bedriftsbedrifter, er dagene mine uskarpe, og kalenderen min er et rot - spretter fra salg, til strategi, til stand-ups, til partner- og partnermøter uten stopp. Mellom alle disse samtalene, må jeg faktisk få utført arbeidet jeg har forpliktet meg til med klienter også!

En ting jeg personlig har gjort tidligere er ganske enkelt sperret ut tid på kalenderen min for å sikre at jeg kan få oppgavene mine fullført og kommunisert til våre kunder. Når blokken min kommer opp, ser jeg på min pålitelige papirblokk og begynner å slå ned fremragende oppgaver.

KosmoTime Time Management

KosmoTime er en tidsstyringsapp som hjelper fagpersoner å få arbeidet gjort ved å sette oppgaver i kalenderen med automatiske blokkeringsfunksjoner. KosmoTime er den manglende koblingen mellom å få utført arbeidet ditt, tilpasse arbeidet til kalenderen din og sikre at det ikke er noen distraksjoner mens du utfører dem.

  • Sats oppgavene dine - oppgaver er ofte mikro-trinn til et større prosjekt. KosmoTime lar deg gruppere oppgavene dine og deretter planlegge tid for å sikre at prosjektet kan fullføres.
  • Blokker alle distraksjoner - KosmoTime lukker fanene og slår av Slack-varslene når du starter oppgaven. Når du er ferdig, åpner KosmoTime eventuelt alle faner og varsler
  • Legg til oppgave fra Chrome - KosmoTime lar deg bokmerke hvilken som helst URL og gjøre den om til en oppgave med ett klikk fra Google Chrome. Du kan senere tilordne den til en Sprint og gjøre det til rett tid, i riktig fokus.
  • Reserver kalenderen din - KosmoTime integreres direkte med Microsoft- eller Google-kalenderen din. Legg til en oppgave eller en oppgaveblokk, dra den inn i kalenderen din, og du kan forlenge tiden til å blokkere så mye tid som du trenger for å få arbeidet ditt fullført.

kosmotime

KosmoTimes mål er å gjøre det mulig for brukere å nå sitt fulle produktivitetspotensiale, og i prosessen gjenopprette kontrollen over sin tid og deres følelse av frihet. s

Registrer deg for KosmoTime

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.