Markedsfør merkevaren din på konferanser med en bærbar hud

hudens bærbare hud

Første gang jeg la merke til en kul hud på en bærbar datamaskin, var det det Jason Bean's bnpositiv logo på et skinn på den bærbare datamaskinen. Det får ham til å skille seg ut i et hav av bærbare datamaskiner og er merkbar fra alle konferanserom.

Jeg bestemte meg for å designe huden min for MacBookPro og gikk gjennom noen nettsteder før jeg fant en som var enkel å bruke og fullt tilpassbar. Nettstedet jeg bestemte meg for var Skinit. Grensesnittet for å designe huden var utrolig enkelt å bruke, og du oppgir modellnummeret på den bærbare datamaskinen din slik at den får en riktig størrelse og til og med forhåndsskåret rundt logoen.

Kvaliteten på den resulterende huden er utrolig ... den er og den er ganske tykk og ripebestandig. Jeg får mange flotte bemerkninger om hvor vakkert det ser ut, og jeg elsker det faktum at det markedsfører merket mitt. Mitt forsiktighetsord: sørg for å laste opp et bilde med høy oppløsning. Huden min er litt pikselert, men den fungerer bra siden den ser litt kunstnerisk ut. Jeg la også til mitt twitternavn slik at folk raskt kunne finne og følge meg.

IMG_1953.JPG

Jeg er overrasket over at jeg ikke ser at mange store merker gir konferansedeltakerne laptop-skinn. Hvor kult ville det være å gå inn i en teknisk konferansesal og raskt identifisere Google, Microsoft og andre ansatte! Det er mye enklere enn å prøve å lese firmanavnet på et merke som henger rundt nakken!

7 Kommentarer

 1. 1

  Takk for nevnelsene på min bærbare hud fra MyTego.com. Jeg er enig i kommentaren med høy oppløsning. Få absolutt den høyeste oppløsningsversjonen av grafikken du kan få. Du har også rett i å skille deg ut i en mengde, tross alt, Chris Brogan trakk meg ut på BlogINDIANA det siste året for min bærbare hud.

 2. 2

  Å finne et nytt sted å markedsføre merkevaren din er som å få mer ost på en pizza - du vil alltid finne et annet sted å fylle den. Flott innlegg.

  James Baxter
  Cool Brands of Britain

 3. 3
 4. 5

  Jeg lette etter nøyaktig det samme Customized Laptop Skin, men i India, da skinit ville belaste meg ganske mye på frakt hvis ikke på selve produktet, valgte jeg derfor å velge noe lokalt.

  Det ble søkt på og funnet theskinmantra.com og inkfruit.com, mens inkfruit ikke tilpasses i det hele tatt, theskinmantra gutta gjorde det, og gutten den unike egenskapen som ble lånt ut til min bærbare datamaskin er fantastisk ...

  Det er ikke noe glatt online tilpasset grensesnitt som det av skinit, men vi kan ganske enkelt sende bildet til gutta, og de lager den bærbare datamaskinen. Ikke den mest sofistikerte, men alt er tilgitt etter at jeg mottok den bærbare datamaskinen ...

  cna Jeg legger ut lenken til et bilde av den bærbare datamaskinen min, wud elsker å flagre 🙂 🙂

  Abhinav,
  Mehta konstruksjoner

 5. 7

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.