Leaderpromos.com: Flotte salgsfremmende produkter, god service!

notisblokker dknewmedia

Som min tur til Webtrends Engage 2011 konferansen var truende, var jeg på utkikk etter noen salgsfremmende varer å distribuere på arrangementet. Som sponsor av arrangementet var en av alternativene å distribuere notatblokker til deltakerne. Som en liten bedrift var dette selvfølgelig en investering som jeg var veldig opptatt av.

Hvordan kunne jeg balansere et stramt budsjett, være en kul sponsor av arrangementet og fortsatt distribuere noen seriøse shwag som deltakerne vil sette pris på og svare på? Jeg fant svaret mitt med Leaderpromos.com. Nei, dette er det ikke et sponset innlegg Det vil heller ikke ha noen tilknyttede lenker ... Jeg tror bare på å publisere god service og produkter når jeg får muligheten.

Jeg bestemte meg for å kjøpe noen gode sammenleggbare notatblokker som fulgte med penner som hadde all kontaktinformasjonen vår. Jeg bestilte dem, fikk raskt bevis tilbake på e-post, og bestillingen ble oppfylt og sendt til San Francisco i løpet av få dager! Siden jeg ikke hadde sett produktet, var jeg ganske nervøs for investeringen. Kostnaden var veldig rimelig, så jeg var bekymret for at kvaliteten ikke ville være ... eller verre ... de ville ikke få dem til rett tid.

Resultatene var fantastiske!

Da jeg gikk opp til Konsernsjef Alex Yoder på arrangementet ble jeg møtt med en stor klem og en takk for de kule notisblokkene! Rått!!! Jeg fant et sete og kan ikke beskrive hvor stolt jeg var over å se så mange mennesker som tok opp notatblokkene, rotet seg med de håndtakspennene og deretter bar dem rundt på arrangementet. De var så kule at jeg ba Webtrends om å sende tilleggene tilbake til kontoret. De gjorde det, og vi fikk dem i dag. (Takk Webtrends!).

notisblokker dknewmedia

Spesiell takk til folk på Leaderpromos.com. Notisblokkene kom så fint ut at jeg delte dem ut i stedet for visittkort for resten av arrangementet! (For ikke å nevne at jeg ikke hadde visittkort fordi en annen ikke navngitt leverandør var for sent med dem !!!). Stikker du innom Highbridge, sørg for å ta en!

En kommentar

  1. 1

    Stay Sourced, leverandøren av reklameprodukter, har lansert en rekke miljøvennlige produkter som viser noen rare og fantastiske bruksområder for resirkulerte materialer. Hvis bedriften din er på jakt etter spennende og etiske merchandising-ideer, er det mye å gå på: musematter og underlegg fra resirkulerte dekk, bambuspenner, jojoer og blyanter som kan spore deres aner tilbake til den ydmyke gamle CD-etuiet. Den kanskje mest spennende dingsen i deres miljøvennlige samling er den batterifrie, vanndrevne klokken som utløste en interessant diskusjon blant teamet her. For en intelligent gjeng har det vært noen ærlige bekymringsfulle forklaringer på hvordan dette kan fungere og ingenting vi ønsker i det offentlige rom. Hvis det er noen vitenskapsmenn, alkymister eller voodoo-ister der ute som kan kaste lys over dette, vennligst kommenter og red oss ​​ut av vår elendighet.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.