Begrens Jetpacks relaterte innlegg til en bestemt dato

begrensningsdato

I dag dobbeltsjekket jeg en artikkel som jeg hadde skrevet, og la merke til at det relaterte innlegget som kom opp var fra 9 år siden på en plattform som ikke lenger eksisterte. Så jeg bestemte meg for å se nærmere på jetpack relaterte innleggsalternativer på nettstedet mitt og se om jeg kunne begrense datoperioden.

Jetpack gjør en fantastisk jobb med å velge relevante innlegg som er like, men dessverre har de ingen anelse om at mange av artiklene kan være utdaterte. Jeg fjerner ofte gamle innlegg som ikke gir mening, men jeg har ikke tid til å gjennomgå alle 5,000 artiklene jeg har skrevet i over et tiår!

Dessverre er det ingen innstilling på jetpack for å oppnå dette kan du bare angi om du vil ha en overskrift, hva overskriften er, og alternativer for oppsettet, om du vil vise miniatyrbilder, om du vil vise datoen eller om du vil vise noe innhold.

relaterte innlegg plugin jetpack

Som med praktisk talt alt i WordPressDet er imidlertid en robust API der du kan tilpasse barnetemaets (eller temas) funksjoner.php-fil og endre hvordan den fungerer. I dette tilfellet vil jeg begrense omfanget av relaterte innlegg til 2 år ... så her er koden:

function dk_related_posts_limit( $date_range ) {
  $date_range = array(
    'from' => strtotime( '-2 years' ),
    'to' => time(),
  );
  return $date_range;
}
add_filter( 'jetpack_relatedposts_filter_date_range', 'dk_related_posts_limit' );

Dette legger til et filter i spørringen som de relaterte innleggsprogrammet bruker. Jeg lastet opp oppdateringen til nettstedet mitt, og nå er de relaterte innleggene begrenset til alt skrevet de siste 2 årene!

Det er flere måter å tilpasse relaterte innlegg sjekk også Jetpack-supportsiden om emnet.

Opplysning: Jeg bruker min WordPress og jetpack tilknyttede lenker i dette innlegget.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.