LinkedIn muliggjør oppdateringer av selskapets status

statusoppdatering for linkedin

En av de tingene jeg har sutret over i årevis, er at sosiale medier-apper alltid har blitt bygget med den enkelte i tankene og aldri et hierarki for virksomheten. Virksomhet har alltid vært en annen tanke da sosiale medier applikasjoner arbeidet med deres inntektsstrømmer ... men aldri før.

Heldigvis har LinkedIn avfyrt det første skuddet og gjort det mulig for folk i et selskap å oppdatere en selskapets status, snarere enn en individuell. Nå kan du følge et selskap i stedet for et individ og se oppdateringer fra det selskapet! Dette er en flott separasjon (og en som jeg ønsker at Twitter ville muliggjøre).

Ett notat, for at dette skal fungere, må du aktivere en administratorliste på bedriftsinformasjonssiden. Det er nøkkelen! Jeg la til Jenn Lisak fra DK New Media og tenkte at jeg automatisk ville bli administrator. Nei ... nå er jeg utelukket fra å oppdatere mitt eget selskap!

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.