Hvor mange ansikter er det i den siste e-posten din?

linkedin mennesker

Jeg får over 100 relevante e-poster om dagen ... Jeg vet at det er litt urovekkende. Det er spesielt urovekkende når e-posten virkelig ikke er så relevant. Slik er tilfellet med disse LinkedIn-e-postene som forteller meg om folkene i nettverket mitt som har endret stilling. Jeg kan ikke annet enn å skanne gjennom ansiktene og klikke gjennom for å sjekke hva som skjer med disse menneskene og deres karriere. Jeg er ganske sikker på at denne LinkedIn-e-posten har en av de høyeste klikkfrekvensene i e-postbransjen.

Jeg får e-post hele dagen fra sosiale nettverk med navn og statusendringer på mennesker i dem, men jeg graver sjelden dypere. Når det er et bilde, blir jeg imidlertid fortryllet og må klikke meg gjennom. Det får meg til å lure på ... har du sett noen statistikk om CTR-er for e-postmeldinger med bilder (ikke arkivbilder) av mennesker? Min gjetning er at hvis du setter en ekte ansikt i e-postene dine, vil du sannsynligvis få reelle resultater.

linkedin e-post

4 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
    • 3
    • 4

      Kanskje et signaturbilde! Jeg tror folk kanskje må rulle ned for det. Jeg er nysgjerrig på om du legger til bilder av klienter og ansatte, bare hjelper til med å tilpasse en e-post og gjøre det mer tiltalende for leserne. Det er noe vi kanskje trenger å teste!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.