Hvor viktig er LinkedIn-profilbildet ditt?

Hvor viktig er LinkedIn-profilbildet ditt?

For flere år siden deltok jeg på en internasjonal konferanse, og de hadde en automatisert stasjon hvor du kunne posere og få noen hodebilder. Resultatene var forbløffende... intelligensen bak kameraet hadde du plassert hodet til et mål, så ble lyset automatisk justert, og bom... bildene ble tatt. Jeg følte meg som en supermodell de kom ut så bra ... og jeg lastet dem opp umiddelbart til hver profil.

Men det var det ikke virkelig meg. Jeg er ingen supermodell. Jeg er en jovial, rampete og glad lubben fyr som elsker å smile, le og lære av andre. Et par måneder gikk og jeg spiste middag med datteren min og en kvinne som jeg kjente satte seg ned for å prate med oss. Datteren min ... som ikke kan la noen situasjon gå ufotografert ... tok et bilde av oss midt i latter.

Jeg elsker dette bildet. Jeg trengte en hårklipp, bakgrunnen var varmt tre, belysningen var innbydende, og jeg har på meg en vanlig burgunder t-skjorte.. ingen dress eller slips. Dette bildet is meg. Når jeg kom hjem, beskjærte jeg den og la den opp på min Linkedin profil.

Se og få kontakt med Douglas på LinkedIn

Jeg er selvfølgelig ikke bare en ansatt på LinkedIn. Jeg er en foredragsholder, en forfatter, en konsulent og en bedriftseier. Det går ikke en uke uten at jeg får kontakt med en potensiell partner, klient eller ansatt på LinkedIn. Jeg kan absolutt ikke understreke nok hvor viktig profilbildet ditt er. Før vi møtes vil jeg se deg, se smilet ditt og se i øynene dine. Jeg vil føle deg som om du er vennlig, profesjonell og en flott person å få kontakt med.

Kan jeg få det fra et bilde? Ikke alt... men jeg kan få et førsteinntrykk!

Påvirker et LinkedIn-bilde utleiebarheten din?

Adam Grucela kl Pass-Photo.online svarte på dette nøkkelspørsmålet med noen enestående råd med støttestatistikk i denne infografikken. Infografikken berører noen kritiske aspekter ved et LinkedIn-profilbilde ... inkludert de beste egenskapene:

 • Charisma – få besøkende til å like og stole på deg.
 • Profesjonalitet – juster bildet til din nisje.
 • Kvalitet – last opp kun godt tatt bilder.
 • Personlighet – få dem til å kjenne deg bedre.

De gir noen tips – som å ansette en profesjonell fotograf, bruke et bilde av høy kvalitet, sørge for at det er profesjonelt, bruke god holdning og vise karismaen din. de gir også noen røde flagg:

 • Ikke bruk et delvis synlig ansikt.
 • Ikke bruk et lavoppløselig bilde.
 • Ikke bruk et feriebilde.
 • Ikke bruk et bilde som ikke er autentisk.
 • Ikke bruk et firmabilde fremfor et personlig.
 • Ikke vær overdreven på å være uformell.
 • Ikke bruk et bilde uten et smil!

Infografikken lar deg også vite at bildet ditt ikke er alt ... optimalisering av hele LinkedIn-profilen din er avgjørende for å øke mulighetene dine for å koble til og bli ansatt. Sørg for å lese våre andre artikler og tilhørende infografikk, inkludert dette detaljert veiledning for optimalisering av LinkedIn-profilen din, samt disse ekstra LinkedIn-profiltips.

Men jeg hater å ta bilder

Jeg forstår det, men profilbildet ditt er det ikke for deg! Hvis du hater å få og bruke bilder av deg selv, spør en god venn du stoler på. Det er ingenting som å få en fotograf og en venn til å ta deg med ut, ta noen dusin bilder, og deretter la din pålitelige venn velge bildet du vil bruke. De kjenner deg! De vil vite hvilken som virkelig gjør en god jobb med å representere deg.

1 kan en koblet i bildet lande deg en jobb

2 linkedin bilder rekrutterere

3 linkedin førsteinntrykk

4 linkedin profilbilde sett

5 kjennetegn linkedin profilbilde

6 røde flagg linkedin profilbilde

7 hvordan optimalisere linkedin profilbilde

8 linkedin profiloptimalisering