LinkedIn tester ny værmeldingsfunksjon

LinkedIn legger til værfunksjon

LinkedIn ser ut til å teste et værvarsel over topptekstfeltet. Siden i går indikerer du at du holder markøren over værinformasjonsikonet at tjenesten er “Power by sun365”, produsentene av en Google Chrome-utvidelse og været dashbord nettside sun365.me. Og ja, de sier "kraft", ikke "strøm".

LinkedIn legger til værfunksjon

Dette virker som det er en ekstremt begrenset testprøve, eller en ekstremt langsom utrulling, da jeg ikke kunne finne en annen person som ser denne funksjonen.

Det store spørsmålet er, hvorfor? Min gjetning utenfor mansjetten er at de må tro at flere vil starte morgenen med LinkedIn, eller at det kan gjøre nettstedet mer "klissete". Det virker som et langt skudd for meg. Hva tror du? Er dette en funksjon du vil ha på LinkedIn?

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Takk for dette innlegget, Kevin. Jeg så dette dukke opp på Twitter-siden min for et par uker siden. Nå i morges på LinkedIn. Jeg har ikke denne Chrome-utvidelsen installert. Ikke sikker på om jeg liker det eller ikke, men så langt virker det ganske ufarlig.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.