Fordi Google sa det

Depositphotos 9552424 xs

Google er mesteren. Periode. Vi kan ikke unngå det. Hvis du vil dra nytte av organisk søk, er SEO-formelen enkel - bare hør på hva Google vil at du skal gjøre og gjør det! (Og ikke gjør som de gjør)

Det skjedde igjen denne uken. En representant fra nettavdelingen pusset ut et varsel i Webmasters og en økning i feil som uviktig. Som konsulent blir jeg bedt om å forsvare numerisk hvorfor de trenger å løse disse problemene. Å forstå at utviklingen er veldig intensiv, og det er høye kostnader å rette opp problemene, her er mitt svar:

Fordi Google sa det.

Hvorfor må samtalen gå lenger enn det? Jeg skulle ønske jeg kjente den nyeste algoritmen og magisk kunne beregne endringene på nettstedet, konkurransen, innholdets popularitet og komme med en endelig beregning for å gi en kostnads-nytte-analyse. Jeg kjenner ikke algoritmen. Jeg kan ikke gi bevisene. Alt jeg kan fortelle deg er:

Fordi Google sa det.

Det heter optimalisering. Optimalisering er en pågående prosess der jeg må overvåke all informasjonen som Google gir, evaluere nettstedet ditt i henhold til deres standarder, og gi deg en revisjons- og prioritetsliste for å korrigere. Hver dag gir Google mer innsikt i hvordan de vil at du skal presentere innhold for å tiltrekke seg rangering av søk.

Vi kan prioritere basert på noen av funnene fra andre SEO-ledere over hele nettet og gjennom erfaring med våre egne kunder. Men innenfor den listen kan jeg ikke fortelle deg hva den uavhengige effekten av hver av disse endringene vil gjøre generelt for rangeringene dine. Hvis du har noen som forteller deg at de vet ... de lyver.

Et nylig eksempel er advertentie innhold. Denne uka, Google minnet alle om det at hvis du kompenserer noen for å publisere innholdet ditt - med en lenke som følges - er det et brudd på tjenestevilkårene deres.

Jeg skal ikke krangle med en klient om prosessen de tok for å få det innholdet ... eller nyansen om det var det blogger oppsøkende som tilfeldigvis hadde en lenke i den ... men ble faktisk ikke kompensert for lenken, bare innholdet. Jeg vet at de rangerer bra, og at rangeringen driver mange forretninger. Men jeg råder dem fortsatt til å slutte.

Fordi Google sa det.

Hvis du ikke rangerer bra, og ikke reagerer på meldinger fra Google om nettstedet ditt, feil oppført i Webmastere, eller du betaler for innhold i reklame ... stopp det.

Fordi Google sa det.

2 Kommentarer

  1. 1

    God bloggartikkel Doug! Minnet meg litt om forholdet mellom foreldre og barn. “Gå rydde rommet ditt junior!” "Hvorfor?" For jeg fortalte deg det! Jeg er for tiden i en diskusjon med en klient som mener at de burde kunne lansere sin nye nettside mandag morgen og deretter mandag ettermiddag samme dag forvente at Google følger deres rangeringsønsker. Jeg forklarte dem at etter å ha integrert beste SEO-praksis på nettstedet deres, er det fortsatt opp til den allmektige Google å svare. Google venter ikke på oss, vi venter på Google. Min klient forsto det ikke og forstår det ikke. De vil ha alt Google har å tilby i lokalt søk NÅ! Følelsen, "Gode ting kommer til de som venter" hadde ingen relevans for en liten bedriftseier som vil ha den ettertraktede førstesiden til Google.

  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.