Ikke fall for bedraget "Lokal tilstedeværelse"

Depositphotos 37564193 s

Telefonen min ringer hele dagen. Ofte er jeg i møter med klienter, men andre ganger sitter det åpent på skrivebordet mitt mens jeg får jobben ferdig. Når telefonen ringer, ser jeg over og det ringer ofte 317 retningsnummer. Imidlertid er nummeret ikke i kontaktene mine, så jeg ser ikke hvem personen faktisk er som ringer til meg. Med over 4,000 kontakter i telefonen min - synkronisert med Linkedin og Evercontact... Jeg identifiserer stort sett alle som ringer til meg.

Men dette er annerledes. Dette er et utgående salgsselskap som spoofing 317 retningsnummer for å prøve å forbedre sjansene for at jeg tar telefonen. Når vi snakket med Bill Johnson - vår klient, ekspert på utgående salg, og grunnlegger av Salgssyn, dette er kjent som lokal tilstedeværelse og det er det siste universalmiddel for utgående anropsteknologi.

Her er et eksempel fra RingDNA:

Problemet med lokal tilstedeværelse er at det umiddelbart begynner håndtrykket mellom en selger og en kunde med et uærlig engasjement. I dag og tid, der forbrukerne krever større åpenhet og ærlighet fra selskaper, er dette i direkte konflikt.

Lokal tilstedeværelse er utbredt og vokser i bransjen ... og det er også villedende og dumt etter min mening. Jeg prøver ikke å slå opp RingDNA - de er en av hundrevis av leverandører som selger denne løsningen, og den første jeg fant en video til på Youtube. Men mens RingDNA-videoen viser antall telefonsamtaler som er besvart eller returnert, gir den ikke innsikt i skaden som er gjort på salget ditt ved å bruke denne villedende strategien.

Doug Hansen, Sr. Leder for kontoutvikling av Slå, ringte uforvarende en samtale fra en leverandør som tidligere hadde pratet lokaloppringingsfunksjoner. Straks tenkte han mindre på leverandørens integritet selv om han på forhånd visste hva de gjorde.

Jeg har over 30 års erfaring innen salg, inkludert prospektering på telefon, og har eksperimentert med sannsynligvis like mange forskjellige teknikker for å få tilbake samtaler eller hentinger som noen. Mens jeg forstår tiltrekningen av lokale numre for å vises på potensielle anrops-ID, finner jeg at å gjøre det ofte tipser potensialet de har blitt villedet de tar, og skaper en barriere av negativitet som må brytes i begynnelsen. Selv om disse teknikkene er effektive for å komme til potensielle kunder raskere, overfører de også at vi er mindre gjennomsiktige og direkte i vår tilnærming og undergraver veien til et tillitsfullt forhold.

Doug sa det perfekt. Selv om svarprosenten øker når du ringer inn med samme retningsnummer, kan jeg ikke forestille meg at konverteringsfrekvensen øker med den. Jeg kan heller ikke tro at du ikke setter hele salgssyklusen i fare ved å starte på en villedende fot.

Tillit og ekthet er nøklene til hvert salg. Ikke risikere dem ved å spoof retningsnummer!

5 Kommentarer

 1. 1

  Ja, dette er et av de triksene som har passert utløpsdatoen. For 18 måneder siden lurte dette meg på de første par samtalene, nå blir alt som ikke treffer nummervisning ignorert...

 2. 2

  Selv om dette forutsigbart kan bli sett på som villedende, er det vanskelig å ignorere den økte svarkonverteringsfrekvensen, og bruken er ekstremt anvendelig under omstendigheter der A. klienten har bedt om en samtale eller B. sluttbrukeren er en forbruker. Nå, hvis du selger til C-suite eller bedriftskontoer, ikke bruk lokal tilstedeværelse. Men når det gjelder tillit, hadde jeg brukt dette verktøyet i en tidligere stilling (på den tiden ved å selge til forbrukere), og tilliten gikk ALDRI tapt. Det ville bli tatt opp hele tiden - "Er dere lokale" der jeg ville fortelle dem om vårt intuitive telefonsystem og avslutte den setningen med "ganske smart ikke sant?" Vi ville begge ha en latter og fortsette med salgssamtalen. I mellomtiden økte svarprosenten med over 400 % i den aktuelle applikasjonen. 4x mulighetene til å stenge virksomheten. Jeg tar de oddsene hver dag.

  • 3

   Det finnes en rekke villedende markedsføringsstrategier som forbedrer respons og konverteringsfrekvens i hvert medium, Ryan. Du tar sjansen, jeg er ikke en fan og tror ikke gode selskaper med gode produkter og tjenester trenger å gjøre ting på denne måten.

   • 4
    • 5

     Jeg er ikke en advokat, men jeg tror ikke det er noe juridisk krav om å tvinge et retningsnummer som samsvarer med den faktiske plasseringen til den som ringer. Tenk på din egen mobile enhet... Jeg kan være i Las Vegas og ringe noen og "317" vil fortsatt registrere seg.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.