Ikke fall for bedraget "Lokal tilstedeværelse"

Depositphotos 37564193 s

Telefonen min ringer hele dagen. Ofte er jeg i møter med klienter, men andre ganger sitter det åpent på skrivebordet mitt mens jeg får jobben ferdig. Når telefonen ringer, ser jeg over og det ringer ofte 317 retningsnummer. Imidlertid er nummeret ikke i kontaktene mine, så jeg ser ikke hvem personen faktisk er som ringer til meg. Med over 4,000 kontakter i telefonen min - synkronisert med Linkedin og Evercontact... Jeg identifiserer stort sett alle som ringer til meg.

Men dette er annerledes. Dette er et utgående salgsselskap som spoofing 317 retningsnummer for å prøve å forbedre sjansene for at jeg tar telefonen. Når vi snakket med Bill Johnson - vår klient, ekspert på utgående salg, og grunnlegger av Salgssyn, dette er kjent som lokal tilstedeværelse og det er det siste universalmiddel for utgående anropsteknologi.

Her er et eksempel fra RingDNA:

Problemet med lokal tilstedeværelse er at det umiddelbart begynner håndtrykket mellom en selger og en kunde med et uærlig engasjement. I dag og tid, der forbrukerne krever større åpenhet og ærlighet fra selskaper, er dette i direkte konflikt.

Lokal tilstedeværelse er utbredt og vokser i bransjen ... og det er også villedende og dumt etter min mening. Jeg prøver ikke å slå opp RingDNA - de er en av hundrevis av leverandører som selger denne løsningen, og den første jeg fant en video til på Youtube. Men mens RingDNA-videoen viser antall telefonsamtaler som blir besvart eller returnert, gir den ikke innsikt i skaden som er gjort på salget ditt ved å bruke denne villedende strategien.

Doug Hansen, Sr. Leder for kontoutvikling av Slå, ringte uforvarende en samtale fra en leverandør som tidligere hadde pratet lokaloppringingsfunksjoner. Straks tenkte han mindre på leverandørens integritet, selv om han på forhånd visste hva de gjorde.

Jeg har over 30 års erfaring innen salg, inkludert prospektering på telefon, og har eksperimentert med sannsynligvis like mange forskjellige teknikker for å få tilbake samtaler eller hentinger som noen. Mens jeg forstår tiltrekningen av lokale numre for å vises på potensielle anrops-ID, finner jeg at det å ofte tipse potensialet de har blitt villedet de tar, og skaper en barriere av negativitet som må brytes i begynnelsen. Selv om disse teknikkene er effektive for å komme til prospektet raskere, overfører de også at vi er mindre gjennomsiktige og direkte i vår tilnærming og undergraver veien til et tillitsfullt forhold.

Doug sa det perfekt. Selv om svarfrekvensen øker når du ringer inn med samme retningsnummer, kan jeg ikke forestille meg at konverteringsfrekvensen øker med den. Jeg kan heller ikke tro at du ikke setter hele salgssyklusen i fare ved å starte på en villedende fot.

Tillit og ekthet er nøkkelen til hvert salg. Ikke risikere dem ved å spoof retningsnummer!

5 Kommentarer

 1. 1

  Ja, dette er et av de triksene som er forbi utløpsdatoen. For 18 måneder siden lurte dette meg de første samtalene, nå blir alt som ikke treffer innringer-ID ignorert ...

 2. 2

  Selv om dette forutseelig kan sees på som villedende, er det vanskelig å ignorere den økte konverteringsfrekvensen for svar, og bruken er ekstremt anvendelig under omstendigheter der A. klienten har bedt om en samtale eller B. sluttbrukeren er forbruker. Nå, hvis du selger til C-suite eller enterprise-kontoer, ikke bruk lokal tilstedeværelse. Men når det gjelder tillit, hadde jeg brukt dette verktøyet i en tidligere posisjon (på det tidspunktet å selge til forbrukere), og tillit var ALDRI tapt. Det ville bli tatt opp hele tiden - "Er dere lokale" der jeg vil fortelle dem om vårt intuitive telefonsystem og avslutte setningen med "ganske smart ikke sant?" Vi ville begge humre og fortsette med salgssamtalen. I mellomtiden økte svarprosenten over 400% i den aktuelle applikasjonen. 4 ganger mulighetene for å lukke virksomheten. Jeg tar oddsen når som helst.

  • 3

   Det er en rekke villedende markedsføringsstrategier som forbedrer respons og konverteringsfrekvenser i hvert medium, Ryan. Du tar oddsen, jeg er ikke en fan og tror ikke gode selskaper med gode produkter og tjenester trenger å gjøre ting på denne måten.

   • 4
    • 5

     Jeg er ikke advokat, men jeg tror ikke det er noen juridiske krav om å tvinge et retningsnummer til å matche den faktiske plasseringen til den som ringer. Tenk på din egen mobile enhet ... Jeg kan være i Las Vegas og ringe noen og "317" vil fortsatt registrere seg.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.