Google Min bedrift for lokalt søk

google maps

I april i fjor la jeg ut et innlegg om Google Min bedrift. I helgen hentet jeg datteren min fra håravtalen hennes. Salongen var vakker og folkene som jobbet der var fantastiske. Eieren spurte meg hva jeg gjorde for å leve, og jeg fortalte ham at jeg hjalp selskaper med deres online markedsføring.

Vi sto ved en datamaskin, og han delte med meg at salgsleverandøren også gjorde nettstedet sitt. Jeg ba ham søke på Google etter “Hårstylist, Greenwood, IN“. Opp dukket opp et fint kart med hele konkurransen ... men ingen oppføring for salongen hans. Jeg gikk gjennom ham publisere sin virksomhet på Google My Business og det tok hele 10 minutter.

Hvis du er interessert i å selge nettsteder for regionale virksomheter eller gjøre lokal søkemotoroptimalisering, hvordan kan du la dette være utenfor strategien din? Det er gratis, det er øverst på søkeresultatsiden, og det er enkelt å bruke! Google har til og med lagt til lokale statusoppdateringer på siden.

Selv om du ikke er en regional bedrift, vil jeg råde deg til å bruke Google Min bedrift. Bedrifter liker å bruke lokale ressurser fordi de er lettere å kommunisere med, besøke og få støtte fra. Handle lokalt, kjøp lokalt, søk lokalt ... og oppfør virksomheten din slik at du blir funnet. Bing har også et lokalt oppføringssenter

3 Kommentarer

  1. 1

    Jeg tror at jo flere kanaler du leverer informasjonen din og bygger en tilstedeværelse for virksomheten din, jo flere øyne vil du få og jo sterkere kommer merkevaren din til å bli. Google Local Business er definitivt på listen min!

  2. 2

    Mesteparten av tiden er bedriftseiere så oppslukt av å annonsere selskapene sine på nettverkssider eller internett at de ofte overser disse alternativene. Dette gjelder spesielt for svært gamle mamma- og popbedrifter, som alltid hadde stolt på selskapenes jungeltelegraf-omdømme.

  3. 3

    Vi har brukt mye tid på å optimalisere lokale klientbedrifter til Google Local Business så vel som Maps og bruke Maps Booster. For eksempel får et av våre nettsteder som reserverer parkeringsplasser på flyplasser halvparten av trafikken bare fra kartoppføringen alene. Å ha din lokale virksomhet på side én er avgjørende, og vi ser muligheter for kundene våre ettersom vi får dem på side én flere ganger for deres "pengesøkeord". Jeg liker å få kunder på Maps, PPC og Natural. Ved å gjøre dette kan jeg dekke 10-15% av hele eiendommen på side én. Når potensielle kunder gjør et søk og ser mer enn én oppføring over og eller under den synlige delen av nettsiden, ser vi mange nye kunder, for ikke å snakke om nye kunder.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.