Google Min bedrift for lokalt søk

google maps

I april i fjor la jeg ut et innlegg om Google Min bedrift. I helgen hentet jeg datteren min fra håravtalen hennes. Salongen var vakker og folkene som jobbet der var fantastiske. Eieren spurte meg hva jeg gjorde for å leve, og jeg fortalte ham at jeg hjalp selskaper med deres online markedsføring.

Vi sto ved en datamaskin, og han delte med meg at salgsleverandøren også gjorde nettstedet sitt. Jeg ba ham søke på Google etter “Hårstylist, Greenwood, IN“. Opp dukket opp et fint kart med hele konkurransen ... men ingen oppføring for salongen hans. Jeg gikk gjennom ham publisere sin virksomhet på Google My Business og det tok hele 10 minutter.

Hvis du har tenkt å selge nettsteder for regionale virksomheter eller gjøre lokal søkemotoroptimalisering, hvordan kan du la dette være utenfor strategien din? Det er gratis, det er øverst på søkeresultatsiden, og det er enkelt å bruke! Google har til og med lagt til lokale statusoppdateringer på siden.

Selv om du ikke er en regional bedrift, vil jeg råde deg til å bruke Google Min bedrift. Bedrifter liker å bruke lokale ressurser fordi de er lettere å kommunisere med, besøke og få støtte fra. Handle lokalt, kjøp lokalt, søk lokalt ... og oppfør virksomheten din slik at du blir funnet. Bing har også et lokalt oppføringssenter

3 Kommentarer

  1. 1

    Jeg tror at jo flere kanaler du leverer informasjonen din og bygger en tilstedeværelse for virksomheten din, jo flere øyeepler får du og desto sterkere blir merkevaren din. Google Local Business er definitivt på listen min!

  2. 2

    Mesteparten av tiden er bedriftseiere så oppslukt av å annonsere selskapene sine på nettverkssider eller på internett at de ofte overser disse alternativene. Dette gjelder spesielt for veldig gamle mor- og popbedrifter, som alltid hadde stolt på selskapets ord fra munn.

  3. 3

    Vi har brukt mye tid på å optimalisere lokale klientbedrifter til Google Local Business samt Maps og bruke Maps Booster. For eksempel får et av nettstedene våre reservasjoner for flyplassparkering halvparten av trafikken bare fra Maps-listen. Å ha din lokale virksomhet på side 10 er avgjørende, og vi ser muligheten for våre kunder når vi får dem på side en flere ganger for deres "pengesøkeord". Jeg liker å få klienter på Maps, PPC og Natural. Gjør jeg dette kan jeg dekke 15-XNUMX% av hele eiendommen. Når potensiell kunde søker og ser mer enn en liste over og under folden, ser vi mange nye forretninger, for ikke å nevne nye kunder.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.