Designet for å indikere noe utenom det vanlige

madascar rød knapp

Barna mine gjør alltid narr av meg for min kjærlighet til animerte filmer - jeg får rett og slett ikke nok av dem. Mens jeg så på Madagaskar 2, elsket jeg denne scenen der det røde lyset begynner å blinke av og på ... se hvordan det håndteres av pingvinene ved rattet:

Det er synd at Analytics ikke alltid har blinkende røde lys "designet for å indikere noe utenom det vanlige", samt håndbøkene om hvordan du fikser dem. Selvfølgelig, selv om de gjorde det, så lenge flyet fortsatt fløy, ville de sannsynligvis velge å gjøre ingenting.

Organisasjoner er også fascinert av økende antall (som jeg er!). Problemet er at det vanligvis er historier innenfor tallene som skal blinke røde pærer. Det er din jobb som markedsfører å finne dem ... kanskje et betydelig fall i søkeordtrafikk, eller et henvisende nettsted som dukker opp fra ingensteds.

Det nærmeste vi kommer en manual er løpende råd fra folk som Avinash Kaushik og beste praksis for analyse blogger. Hva slags røde lys har du avdekket (eller ignorert) i Analytics?

Kanskje du burde gjøre noe med det før flyet går ned! Eller synes du Analytics-rapportene dine er “fine og litt hypnotiske”?

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.