MailButler: Endelig en assistent for Apple Mail som rokker!

postbutler

Når jeg skriver dette, er jeg for øyeblikket i post helvete. Jeg har 1,021 uleste e-poster, og ikke-svaret mitt løper over i direkte meldinger via sosiale medier, telefonsamtaler og tekstmeldinger. Jeg sender omtrent 100 e-poster og mottar omtrent 200 e-poster hver dag. Og det inkluderer ikke abonnement på nyhetsbrev som jeg elsker. Innboksen min er ute av kontroll og innboks null er like realistisk for meg som en rosa dinosaur.

Jeg har distribuert massevis av verktøy for å hjelpe, og jeg har alltid vært skuffet, kastet dem alle og returnert til Apple Mail hvis flagg, filtre og VIP-lister er fingre som jeg bruker for å plugge demningen. Det er ikke nok. Jeg er fortsatt frustrert. Jeg vil bedre håndtere bølgen av forespørsler. Og jeg vet at for hvert par hundre e-poster er det alltid et muligheter i et par som jeg burde være på toppen av.

For omtrent en uke siden, Thaddeus Rex, a merkevareekspert som fungerer sammen med oss ​​på klienter som kanskje eller ikke har vært vitne til at jeg åpent gråt foran innboksen min, gi meg beskjed om MailButler. I motsetning til mange tredjepartsplattformer som inspiserer eller overtar innboksen din, er MailButler et tillegg som integreres sømløst med Apple Mail. Det er så bra at Apple bare burde snappe dette selskapet opp og legge til disse funksjonene som standard.

MailButler-funksjoner

 • Snooze - Ved å utsette en e-post vil du midlertidig få den til å forsvinne ut av innboksen din.
 • Sporing - Fortell deg om mottakeren faktisk har åpnet e-posten din. Dette er et fantastisk verktøy for forretningsutviklingspersoner som ser om et prospekt åpner intro- eller forslags-e-posten.
 • Planlegging - Planlegg at e-postene dine skal sendes til en bestemt dato og tid i fremtiden.
 • Angre send - I noen tid kan du angre sending av e-post og korrigere potensielle feil.
 • signaturer - lag vakre e-postsignaturer ved å velge mellom de forskjellige malene.
 • Skyopplasting - MailButler laster automatisk opp store filvedlegg til skyen og legger til de tilsvarende linkene til meldingen din i stedet.
 • Påminnelse om vedlegg - Glem aldri å legge ved en fil til en melding igjen som du nevnte i meldingsteksten.
 • Avatar Bilder - Med MailButler kan avsenderen av en e-post lett oppdages av deres fargerike avatarbilde.
 • Direkte innboks - Få tilgang til de mest brukte postkassene dine direkte fra menylinjen - ett klikk unna
 • emojis - De sjarmerende små ikonene som er en del av moderne kommunikasjon ... nå også i e-post.
 • Avslutte abonnementet - MailButler gjør det lettere enn aldri før å avslutte abonnementet på uønskede nyhetsbrev: Ett klikk!

Her er et bilde av hvor enkelt det erMailButler planlegging fungerer. En av funksjonene jeg elsker er at den opprettholder min siste innstilling - det har jeg også gjort Neste virkedag klokka 8. Dette er flott fordi jeg ikke bryr meg veldig om at folk ser at jeg svarer på e-posten deres klokka 2:48, heh.

mailbutler planlegging

MailButler kommende funksjoner

 • Oppgaver - Merk e-postmeldingene dine som gjøremål for aldri å glemme viktige oppgaver igjen.
 • Paus i innboksen - Ta en pause, ha MailButler: Deaktiver automatisk visse e-postkontoer basert på arbeidstiden din.
 • Premie - Del raskt et tilbud fra en e-postmelding i andre applikasjoner eller tjenester.
 • Giphy - Med MailButler har du direkte tilgang til trazillion animerte bilder for bedre å uttrykke deg.

Installer MailButler GRATIS!

Jeg er helt begeistret for det MailButler har Paus i innboksen funksjon under utvikling. For mange ganger mottar vi sent på kvelden e-post fra klienter med forespørsler om at vi hopper på. Det er ikke det at vi ikke vil være lydhøre, men vi trener ofte kundene våre om at de praktisk talt kan få kontakt med oss ​​når som helst på dagen eller natten ... ikke en god praksis siden vi ikke er en supportavdeling. Jeg vil heller ta imot e-poster midlertidig til neste virkedag. Våre kunder som kan ha en nødsituasjon kan alltid ringe oss.

Avsløring: Jeg bruker henvisningskoblingen min i innlegget i håp om at mange av dere installerer og betaler for tjenesten, og jeg kan få den gratis! 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.