Lag din Web 2.0-logo

På innflytelse 2.0

For morsomt. Lag din egen Web 2.0-logo her (OPPDATERING: Nettstedet er ikke lenger tilgjengelig). Jeg fant dette på Peter Glymans blogg.

6 Kommentarer

 1. 1

  Det er en kul og morsom side. De har også - i lignende design - en webklokke. Slår noen av de andre jeg har sett (selv om jeg aldri har forstått hvorfor noen vil legge ut en klokke på nettstedet deres ...)

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Ting har blitt verre, nå er det bare en 404-feil. Bugger, akkurat som jeg hadde en veldig god ide hvor jeg kunne ha brukt den effekten.
  Vel, Internett is en flytende ting.
  Takk for all inspirasjonen - smart å ha myBlog-fellesskapet bare på forsiden.

  • 6

   Takk, Martin! Jeg har endret oppføringen. RE: Jeg har lekt med sidefeltet for å gjøre det mer effektivt. MyBlogLog-javascriptet er fremdeles på bunnteksten - så de bloggerne som besøker, gjenkjennes fremdeles på hjemmesiden, men jeg ville ikke redusere alle sidene hvis tjenesten deres gikk tregt.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.