Markedsførere er så fulle av skitt

Paparazzi

influencer-project.pngjeg hører på Influencer-prosjektet. Det er et veldig interessant prosjekt - 60 minutter med 60 sekunders tips fra Hvem er hvem på nettet snakker om å skape innflytelse på nettet. Jeg kunne være litt bitter over at jeg ikke ble invitert til å hjelpe, men mens jeg hørte på disse menneskene ... kom jeg til at mange av dem bare er fulle av dritt.

Først når du leser gjennom listen, gjør leksene dine ... de fleste av disse menneskene faktisk bygde ikke sin innflytelse på nettet. De var allerede innflytelsesrike og deretter gikk online. Likevel var andre innflytelsesrike fordi de skrev vellykkede bøker eller opprettet vellykkede virksomheter. De hadde med andre ord allerede innflytelse. Når det er sagt, respekterer jeg dem alle for det harde arbeidet de har gjort ... Jeg er bare uenig i at de er eksperter i påvirke folk på nettet.

Ikke tro meg? Gå ned på listen over mennesker og sirkel de som faktisk skapte sin egen innflytelse på nettet.

Anne Handley, Anne Holland, Brian Clark, Jason Falls, Liz Strauss, Hugh MacLeod, Dan Schawbel, Steve Woodruff, Chris Garrett... for å nevne noen ... ingen visste hvem disse menneskene var før de klødde, blødde og kravlet seg frem til påvirke. De gjorde det ved å ta risiko, spare i sparegriser for å reise til konferanser, jobbe til de dype timene om morgenen, sjonglere med dagjobber og snakke konserter, miste jobben, skrive blogger og ebøker ...

Disse menneskene oppnådde innflytelse i sine nettverk med utrettelig hardt arbeid.

Noen mennesker jeg kjenner er forbauset over at jeg startet en vellykket virksomhet på mindre enn ett år. På mindre enn ett år? Egentlig? Folkens - jeg har jobbet med dette i et tiår! Ti år med å komme i trøbbel med sjefene mine for å blogge om klienter. År uten søvn. År med 7 dagers arbeidsuker. År med å leve på Internett. Jeg er ikke engang i nærheten av det samme innflytelsesområdet som de menneskene på prosjektet - men jeg vet hvor hardt de har jobbet for å komme dit de er.

Den morsomme delen er, mens du lytter til Influencer Project, noe av det disse påvirkerne har faktisk glemt nøyaktig hvordan de Kom dit! Jeg hørte ikke ting som ...

Bli med på en høyrisiko-oppstart som tilfeldigvis laget bajillions, skriv en bestselgende bok, vær en humoristisk kaustisk skremmer som cusser mye, start et vellykket tradisjonelt byrå og gjør deretter farten online, vær en ekspert offline ...

Jeg hørte dritt som å bli med på et sosialt nettverk eller begynne å bruke noe verktøy online. Tuller du med meg? Verktøy er nettopp det ... verktøy! Gi meg en boks med maling og noen få uker, så viser jeg deg et maleri som knapt samsvarer med ferdighetsnivået til en fjerdeklassing. Å gi mennesker online verktøy for innflytelse vil ikke hjelpe dem å påvirke mer enn å gi meg et laboratorium, vil hjelpe meg å vinne Nobelprisen.

Det er noen gode meldinger i prosjektet, ikke misforstå meg. Jeg er virkelig ikke bitter ... egentlig. 🙂

Så ... vil du påvirke mennesker? Finpusse håndverket ditt til du vet det innvendig og utvendig. Benytt enhver anledning til å lede eller melde deg frivillig for å få navnet ditt ut. Hjelp alle. Invester i din egen fremtid i stedet for arbeidsgiveren ... eller den neste lønnshevingen eller forfremmelsen. Mislykkes. Mislykkes. Mislykkes. Mislykkes. Mislykkes. Mislykkes igjen. Få navnet ditt ut. Kall deg selv en ekspert. Bli latterliggjort. Gå og snakk - du vil nok suge, men du blir bedre. Arbeide hardt.

Jeg tror mine 60 sekunder er oppe.

MERK: Ser ut som FastCompany kjører sitt eget Influencer Project.

4 Kommentarer

 1. 1

  Beste. Post. Noensinne.

  Jeg er glad noen hadde sand til å si det. Å bygge innflytelse og skape din egen flaks skjer ikke ved å like ting på Facebook og kalle det en dag.

  Det kommer ikke engang av å ha gode blogginnlegg.

  Alt handler om føtter på gata.

 2. 2
 3. 3

  Flott innlegg Doug. Jeg hørte nettopp på konferansen også. Totalt sett var det noen gode poeng, men jeg er enig i mye av innlegget ditt.

 4. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.