Markedsføringsledere ... err .. Konsulenter

musikk

Da jeg begynte Highbridge, en av beslutningene å ta var faktisk hvordan man skal merke selskapet. Når jeg tenker på markedsføring og dens utvikling, sammenligner jeg det ofte med en dirigent og en symfoni. Som konsulent må jeg være mye som en dirigent, hjelpe til med å blande de forskjellige mediumene og utnytte dem til å treffe de riktige tonene til rett tid, slik at strategien blir fullstendig realisert.

Jeg ville ikke alder meg selv ved å kalle meg selv som en markedskonsulent. Jeg ville ikke begrense meg selv ved å kalle meg selv en søkekonsulent or sosial mediekonsulent. Det er som å si at du er fiolinist, flautist eller perkusjonist. Snarere ønsket jeg å merke meg selv mer åpent.

Nye medier betyr ikke at jeg ignorerer gamle medier, og det begrenser meg heller ikke i fremtiden. Det vil alltid være noe ny. Ny mediekonsultasjon kan omfatte søk, sosialt, video, mobil ... eller nesten alt som kommer ned i røret. Det betyr ikke at jeg skal promotere meg selv som ekspert på alle disse arenaene. Jeg jobber allerede med partnerfirmaer og byråer som spesialiserer seg på disse emnene.

Markedsføring

Som ny mediekonsulent setter det en forventning som jeg kan hjelpe med noen media ... og informer kundene mine om den siste utviklingen innen kommunikasjonsmedier. Og jeg prøver å lære om og bygge ekspertise i alle de nyeste trendene. Innimellom konstaterer jeg at jeg do rådgivning på sosiale medier eller søkekonsultering ... men jeg merker meg ikke utelukkende i disse områdene.

Dirigenter er ikke nødvendigvis ekspertmusikere med ett instrument; de forstår imidlertid fullt ut hvordan de kan utnytte hvert instrument, få dem til å jobbe sammen og lage vakker musikk. Dette er markedsføring orkestrering.

Synd at vi ikke kalte oss markedsføringsledere!

Her er å lage litt vakker markedsføringsmusikk!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.