Mavericks på jobben: Hvem ansetter?

Mavericks på jobben: Hvorfor vinner de mest originale sinnene i virksomhetenI forrige måned valgte Indianapolis Marketing Book Club Mavericks at Work som bok å lese. Jeg elsker bøker, og spesielt elsker forretningsbøker. Huset mitt er fullt av dem. Jeg leser denne og begynte akkurat Spis aldri alene: Og andre hemmeligheter for suksess, ett forhold om gangen.

Mavericks at Work er en av de utrolig inspirerende bøkene, men jeg er ikke sikker på om jeg får "fyll" av dem eller ikke. Tom Peters, Guy Kawasaki, Seth Godin, og til og med mine venner og familie fortsetter å fortelle meg å være en Maverick.

Jeg er en Maverick i hjertet, men jeg er ikke overbevist om at verden trenger så mange mavericks. Gjør vi?

Maverick: en enslig dissenter, som intellektuell, kunstner eller politiker, som tar et uavhengig standpunkt bortsett fra sine medarbeidere.

Tross alt, trenger vi ikke gutter som bare skal fikse bilene våre, feie gulvene, holde bussene i gang og se på butikken? Kan alle bedrifter virkelig ha råd til å fortsette å markedsføre Mavericks? Det er ikke det at jeg er i tvil om min egen gründerånd, jeg bare tviler på at det er mange muligheter for Mavericks der ute.

En god venn av meg spurte hvordan jeg liker boka. Jeg svarte: "Jeg elsker boka!"

Da måtte jeg tilbake på jobb. Det er ikke det at arbeidet mitt ikke tillater meg å være innflytelsesrik ... det er ganske enkelt det virksomheten som helhet setter ikke nødvendigvis pris på maverick på jobben. De er ikke-konformistene, utenforstående, bråkmakerne. Ofte tror jeg det er Maverick som ender opp med å lete etter neste mulighet - for det er aldri der de bare dro.

Tar jeg feil i dette?