Mavericks på jobben: Hvem ansetter?

Mavericks på jobben: Hvorfor vinner de mest originale sinnene i virksomhetenI forrige måned valgte Indianapolis Marketing Book Club Mavericks at Work som bok å lese. Jeg elsker bøker, og spesielt elsker forretningsbøker. Huset mitt er fullt av dem. Jeg leser denne og begynte akkurat Spis aldri alene: Og andre hemmeligheter for suksess, ett forhold om gangen.

Mavericks at Work er en av de utrolig inspirerende bøkene, men jeg er ikke sikker på om jeg får "fyll" av dem eller ikke. Tom Peters, Guy Kawasaki, Seth Godin, og til og med mine venner og familie fortsetter å fortelle meg å være en Maverick.

Jeg er en Maverick i hjertet, men jeg er ikke overbevist om at verden trenger så mange mavericks. Gjør vi?

Maverick: en enslig dissenter, som intellektuell, kunstner eller politiker, som tar et uavhengig standpunkt bortsett fra sine medarbeidere.

Tross alt, trenger vi ikke gutter som rett og slett skal fikse bilene våre, feie gulvene, holde bussene i gang og se på butikken? Kan alle bedrifter virkelig ha råd til å fortsette å markedsføre Mavericks? Det er ikke det at jeg er i tvil om min egen entreprenørånd, jeg er bare i tvil om at det er mange muligheter for Mavericks der ute.

En god venn av meg spurte hvordan jeg liker boka. Jeg svarte: "Jeg elsker boka!"

Så måtte jeg tilbake på jobb. Det er ikke det at arbeidet mitt ikke tillater meg å være innflytelsesrik ... det er ganske enkelt det virksomheten som helhet setter ikke nødvendigvis pris på maverick på jobben. De er ikke-konformistene, utenforstående, bråkmakerne. Ofte tror jeg det er Maverick som ender opp med å lete etter neste mulighet - for det er aldri der de bare dro.

Tar jeg feil i dette?

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg tror folk kan ta et uavhengig standpunkt i hva de gjør .. selv butikkbetjenter og bilmekanikere. Jeg tror ikke vi kan ha for mange mennesker som slutter å gjøre ting bare fordi "det er slik de er" og i stedet stiller spørsmål, bestemmer seg for å gå imot kornet og som et resultat forbedre verden rundt oss.

  • 2

   Jeg er enig, det er derfor vi har Jessie James som bygger motorsykler, Orange County Choppers, bygger motorsykler. Og alle menneskene som skal utføre kontraktsarbeid for dem. Tror du alle disse menneskene er konformister, spill det trygt i livet. dette er eksempler. Jeg er en ikke-konformist. Jeg er en hvit kvinnelig amerikaner som gikk på akupunkturskole. det varte lenge i 3 år. og jeg er ikke asiatisk anstendig. Jeg vil si at det er å være en ikke-konformist. Vi trenger virkelig flere ikke-konformister

 2. 3

  Jesse,

  Jeg er ikke uenig og tar meg ikke feil vei, ingen av dem er nødvendigvis mer verdifulle enn den andre. Jeg tror et flott team trenger "løftere og pushere". De som tror det og de som kan utføre den planen.

  Jeg lurer bare på hvor mange mavericks en bransje kan takle, og om det virkelig er mangel på dem!

 3. 4

  Jeg tenkte dette også, men jeg skjønte - alle kan være maverick noen ganger, og en 'løfter og skyve' andre ganger (selv om det krever å bite tunga). Det ville ikke være bra om alle foreslo å gjøre alt på en ny måte hver gang. Men jeg tror det er rom for alle å stille spørsmålene som trenger å stille, spesielt "hvorfor?". Og etter min erfaring blir dette spørsmålet stilt altfor sjelden.

 4. 5

  Jeg er enig. Vi må ha folk til å presse de nye ideene og drømme om hva som kan være. Like viktig er det at vi trenger menneskene som kan fokusere på å gjøre det som er nødvendig for å føre den nye retningen fremover.

  Det er en tid og et sted for begge. Stagnasjon oppstår når ingen nye ideer blir tilbudt. Imidlertid kan stagnasjon også oppstå når for mange ideer kastes i blandingen og ingen er villige til å jobbe med andres ideer.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.