Cappuccino og emballasjens løgner

McCafe MochaI forrige uke stoppet jeg for en McSkillet-burrito på vei til jobb. Jeg kunne sannsynligvis skrevet et innlegg om hvor mye jeg elsker de og Qdoba-frokostburritoene, men jeg sparer deg. Mens jeg var på McDonalds, nysgjerrigheten min fikk det beste ut av meg, og jeg bestilte en McCafe Mocha i stedet for å stoppe ved min favoritt kaffebar.

Fargerike, sofistikerte skilt og emballasje med jordfarger omgir deg og får deg til å føle deg som om du trapper opp til en europeisk kafé. Det er du ikke. Jeg så nøye på hvordan personen bak disken trykket på de høyre knappene, rørte innholdet og dekket drikken med pisket krem ​​og drypp sjokolade.

Jeg kom til bilen, tok min første slurk og ... blech. Jeg er ikke sikker på hva som skjedde, jeg tror det var en funksjonsfeil på maskinen eller noe, men det smakte som dårlige expresso-skudd dekket av pisket krem. Jeg kan nesten mage hvilken som helst kaffe (jeg var i marinen for godhets skyld), men jeg måtte kaste den ut. Selvfølgelig ville ikke teamet deres vite om det var et problem heller - mindre enn de ville ha godt kjøttdeig. 😉

StarbucksVi har en Starbucks nede fra jobben min, så det er vanskelig for en kaffehund å passere. Jeg er spesielt glad i peppermyntesirupen deres ... akkurat som våre forfedre fant ut at Coca-Cola hadde kokain, er jeg redd for at vi en dag vil finne ut at Starbucks Peppermint har noe ulovlig i seg.

Starbucks har en veldig tydelig, ren logo som fortalte folk rundt deg at, “Jeg har så mye penger at jeg kan bruke $ 4 på noen brente bønner.”(Noen av vennene mine kaller det Fourbucks). Alas, det kulturelle ikonet som var Starbucks har begynt å falme. Jeg treffer sjelden de lange linjene og kan passere en Starbucks like lett som en bensinstasjon med kaffestativ. Koppen er fremdeles elegant og skiller seg ut.

Kaffe koppTil venstre er kanskje min favorittkaffe av alle. Mine gode venner Jason og Chris driver en flott kaffebar, Bønnekoppen rundt hjørnet fra hjemmet mitt.

Kaffen importeres fra en kaffebrenner ut av Hamilton, Ontario. Hver slurk, selv om den er koffeinfri, er fortsatt veldig glatt, rik og kremaktig. Det er vanskelig å forklare forskjellen at en riktig stekt, malt, stampet og dampet bønne kan produsere en så utrolig flytende og søt skummende overflate. Baristaene kl Indianapolis beste kaffebar måle og måle hvert skudd nøye for å sikre at smaken blir maksimert. Ofte ser jeg dem dumpe og omstempe bønner til de får riktig skudd - noen ganger kan fuktighet spille kaos.

De koster ikke så mye som Starbucks, og de er så mye bedre (eksponentielt bedre enn McCoffee), men koppen er likevel hvit og hvit. Ikke noe spesielt ... bortsett fra hva som er inni. Det var det jeg kom for å kjøpe, ikke sant? Jeg do betale for opplevelsen som butikken har å tilby, også! Rikelig med plass, gratis trådløs og noen komfortable seter.

Å, løgnene til emballasjen! Jeg kan ikke forestille meg hvor mye penger McDonalds har brukt på å prøve å få det som er i koppen til å se bedre ut utenfor koppen.

10 Kommentarer

 1. 1

  Jeg kan takle dårlig kaffe også, men jeg føler meg som en Motrin-mamma. Jeg henger på Starbucks fordi det er det eneste stedet jeg kan gå på pause fra jobben som er varm og har komfortable seter om vinteren. Linjene suger, kaffen er ikke god og stemningen forverres med barn som løper rundt som små kjæledyr.

  Gode, uavhengige kaffebarer er så sjeldne rundt disse delene. Men jeg har noen få, og jeg elsker dem hjertelig. Leve den umerkede koppen!

 2. 3

  FYI: På Starbucks i Broad Ripple er en stor (venti) kaffe en smidge over $ 2.00. Bean Cups online meny sier at det samme er $ 1.55. Jeg tror historiene om $ 4-koppen kommer fra markeder som NYC.

  Men, flott innlegg Doug!

 3. 4

  Også jeg prøvde McBlech-kaffe. Du opplevde ikke en funksjonsfeil. Jeg vet det fordi jeg ga dem tre sjanser. En kald latte med karamelsmak. En varm latte. En varm mokka. Jeg ble overrasket over hvor ille de egentlig var. Hvis jeg mottok en kaffe som var så dårlig på en kaffebar, ville jeg gi den tilbake og ba dem prøve igjen.

  Jeg vil bli veldig overrasket om noen som pleide å innprente kaffebar, ville bytte. Min løsning: Jeg kjøpte en anstendig, men fortsatt billig espressomaskin. Saken betalte sannsynligvis seg selv om en måned eller to. Nå lager jeg min egen nøyaktig hvordan jeg vil ha dem for en brøkdel av kostnaden. Du vet hva de sier om en gris i en kjole.

 4. 5

  Jeg fant deg på grunn av @ swoodruffs Five in the Morning.

  Jeg er ikke en kaffedrikker, men jeg er te-drikker, og det er noen steder som har "te" i navnet sitt, men stinker av te.

  Jeg er nysgjerrig, du føler ikke det er en markedsføringsfeil å ikke ha en logo på kaffekoppen?

  La oss si at person X har et stort behov for kaffe, de passerer person Y som holder en kaffekopp. Person X spør hvor fikk person Y kaffen. Kanskje er Person X dårlig til å gi veibeskrivelse, kanskje Person Y ikke har noen følelse av retning, kanskje Person Y ikke snakker engelsk så bra, så Person Y har problemer med å finne kafeen. Hvis den tomme kaffekoppen faktisk hadde hatt en logo, ville Person Y vite hva de skulle se etter.

  La oss flytte eksemplet til vin. Jeg husker navnene på noen viner, men ikke alle. Når jeg skal kjøpe vin, ser jeg etter kjente etiketter.

  Jeg tror logoer er viktige, og det er en feil å ikke merke produktet ditt med logoen din.

  • 6

   Å være venner av The Bean Cup, er jeg ganske sikker på at de ikke har en logo bare på grunn av kostnadene for koppene. De vil heller bruke pengene på gode bønner, og det er jeg takknemlig for!

   Takk til Steve for omtalen og håper du kommer tilbake snart!

 5. 7
 6. 8

  Veldig interessant innlegg. Å være en fan av favorittkaféen din gjør det også enda mer interessant. Jeg er enig, jeg tror at en logo sannsynligvis vil hjelpe The Bean Cup, men jeg tror også det er sannsynligvis ikke verdt kostnaden for å gjøre det. I eksemplet ovenfor tror jeg Person Y lett og raskt ville fortelle Person X hvor de fikk den flotte koppen kaffe og nøyaktig hvordan de skulle komme seg dit. Jeg sier det fordi en ting jeg vet er at jeg har gjort akkurat det ved flere anledninger.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.