Cappuccino og emballasjens løgner

McCafe MokkaI forrige uke stoppet jeg for en McSkillet-burrito på vei til jobb. Jeg kunne sannsynligvis skrevet et innlegg om hvor mye jeg elsker dem og Qdoba-frokostburritoer, men jeg sparer deg. Mens jeg var på McDonalds, nysgjerrigheten min fikk det beste ut av meg, og jeg bestilte en McCafe Mocha i stedet for å stoppe ved min favoritt kaffebar.

Fargerike, sofistikerte skilt og emballasje med jordfarger omgir deg og får deg til å føle deg som om du trapper opp til en europeisk kafé. Det er du ikke. Jeg så nøye på hvordan personen bak disken trykket på de høyre knappene, rørte innholdet og dekket drikken med pisket krem ​​og drypp sjokolade.

Jeg kom til bilen, tok min første slurk og ... blech. Jeg er ikke sikker på hva som skjedde, jeg tror det var en feil med maskinen eller noe, men det smakte som dårlige ekspressobilder dekket av pisket krem. Jeg kan nesten mage kaffe (jeg var i marinen for godhets skyld), men jeg måtte kaste den ut. Selvfølgelig ville teamet deres ikke vite om det var et problem heller - noe mindre enn de ville vite godt kjøttdeig. 😉

StarbucksVi har en Starbucks nede fra jobben min, så det er vanskelig for en kaffihund å passere. Jeg er spesielt glad i peppermyntsirupen deres ... akkurat som våre forfedre fant ut at Coca-Cola hadde kokain, er jeg redd for at vi en dag vil finne ut at Starbucks Peppermint har noe ulovlig i seg.

Starbucks har en veldig tydelig, ren logo som fortalte folk rundt deg at, “Jeg har så mye penger at jeg kan bruke $ 4 på noen brente bønner.”(Noen av vennene mine kaller det Fourbucks). Alas, det kulturelle ikonet som var Starbucks har begynt å falme. Jeg treffer sjelden de lange linjene og kan passere en Starbucks like lett som en bensinstasjon med kaffestativ. Koppen er fremdeles elegant og skiller seg ut.

Kaffe koppTil venstre er kanskje min favorittkaffe av alle. Mine gode venner Jason og Chris driver en flott kaffebar, Bønnekoppen rundt hjørnet fra hjemmet mitt.

Kaffen importeres fra en kaffebrenner ut av Hamilton, Ontario. Hver slurk, selv om den er koffeinfri, er fortsatt veldig glatt, rik og kremaktig. Det er vanskelig å forklare forskjellen at en riktig stekt, malt, stampet og dampet bønne kan produsere en så utrolig flytende og søt skummende overflate. Baristene kl Indianapolis beste kaffebar måle og måle hvert skudd nøye for å sikre at smaken blir maksimert. Ofte ser jeg dem dumpe og omstempe bønner til de får riktig skudd - noen ganger kan fuktighet spille kaos.

De koster ikke så mye som Starbucks, og de er så mye bedre (eksponentielt bedre enn McCoffee), men koppen er likevel hvit og hvit. Ikke noe spesielt ... bortsett fra hva som er inni. Det var det jeg kom for å kjøpe, ikke sant? Jeg do betale for opplevelsen som butikken har å tilby, også! Rikelig med plass, gratis trådløs og noen komfortable seter.

Å, løgnene til emballasjen! Jeg kan ikke forestille meg hvor mye penger McDonalds har brukt på å prøve å få det som er i koppen til å se bedre ut utenfor koppen.

10 Kommentarer

 1. 1

  Jeg kan takle dårlig kaffe også, men jeg føler meg som en Motrin-mamma. Jeg henger på Starbucks fordi det er det eneste stedet jeg kan gå på pause fra jobb som er varmt og har komfortable seter om vinteren. Linjene suger, kaffen er ikke god og atmosfæren forverres med barn som løper rundt som små kjæledyr.

  Gode, uavhengige kaffebarer er så sjeldne rundt disse delene. Men jeg har noen få, og jeg støtter dem høyt. Lenge leve den umerkede koppen!

 2. 3

  FYI: På Starbucks i Broad Ripple er en stor (venti) kaffe en liten bit over $2.00. Bean Cups nettmeny sier at det samme er $1.55. Jeg tror historiene om $4-koppen kommer fra markeder som NYC.

  Men, flott innlegg Doug!

 3. 4

  Jeg også prøvde McBlech-kaffen. Du har ikke opplevd en funksjonsfeil. Jeg vet det fordi jeg ga dem tre sjanser. En kald latte med karamellsmak. En varm latte. En varm mokka. Jeg ble overrasket over hvor ille de egentlig var. Hvis jeg fikk en så dårlig kaffe på en kaffebar, ville jeg gitt den tilbake og bedt dem prøve igjen.

  Jeg ville blitt veldig overrasket om noen som er vant til å innta kaffebarkaffe ville bytte. Min løsning: Jeg kjøpte en anstendig kvalitet, men fortsatt rimelig espressomaskin. Tinget betalte seg nok tilbake i løpet av en måned eller to. Nå lager jeg mine egne akkurat slik jeg vil ha dem for en brøkdel av prisen. Du vet hva de sier om en gris i kjole.

 4. 5

  Jeg fant deg på grunn av @swoodruff's Five in the Morning.

  Jeg er ikke en kaffedrikker, men jeg drikker te, og det er noen steder som har "te" i navnet sitt, men som stinker av te.

  Jeg er nysgjerrig, du føler ikke det er en markedsføringsfeil å ikke ha en logo på kaffekoppen din?

  La oss si at person X har sårt behov for kaffe, de passerer person Y som holder en kaffekopp. Person X spør hvor person Y fikk kaffen. Kanskje person X er dårlig til å gi veibeskrivelse, kanskje person Y har ingen retningssans, kanskje person Y snakker ikke engelsk så godt, så person Y har problemer med å finne kaffebaren. Hvis den tomme kaffekoppen faktisk hadde hatt en logo, ville Person Y visst hva han skulle se etter.

  La oss flytte eksempelet til vin. Jeg husker navnene på noen viner, men ikke alle. Når jeg går for å kjøpe vin, er jeg på utkikk etter kjente etiketter.

  Jeg tror logoer er viktige, og det er en feil å ikke merke produktet med logoen din.

  • 6

   Som venner av The Bean Cup, er jeg ganske sikker på at de ikke har en logo bare på grunn av prisen på koppene. De vil heller bruke pengene på flotte bønner og det er jeg takknemlig for!

   Takk til Steve for omtalen og håper du kommer tilbake snart!

 5. 7
 6. 8

  Veldig interessant innlegg. Også å være en fan av favorittkaféen din gjør den enda mer interessant. Jeg er enig, jeg tror nok en logo vil hjelpe The Bean Cup, men jeg tror også at det sannsynligvis ikke er verdt prisen å gjøre det. I eksemplet ovenfor tror jeg Person Y enkelt og raskt ville fortelle Person X hvor de fikk tak i den gode kaffekoppen og nøyaktig hvordan de skulle komme seg dit. Jeg sier det fordi en ting jeg vet er at jeg har gjort akkurat det ved flere anledninger.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.