MeetingHero: En app for å møte produktivitet

møtehelt

Markedsførere har møter hele tiden som byråer ... møter er livsnerven i ideer og planlegging. Men møter kan også være veldig uproduktive. Mens mange mennesker vil ha møter hele tiden, motstår jeg ofte. Møter er skattleggende og dyre. Noen ganger fremmer frykten et møte der folk bare vil dekke rumpa. Andre ganger gir møter mye mer arbeid, selv om du ikke er ferdig ennå.

Jeg skrev nylig et innlegg der jeg spurte: Er et tomt møterom et tegn på produktivitet? og for noen år siden snakket jeg til og med det Møter var amerikansk produktivitets død.

Jeg tullet ... Jeg hadde nettopp sagt opp et stort selskap der jeg bokstavelig talt hadde 30+ timers møter hver uke. Jeg sluttet å gå til et møte som ikke hadde noen hensikt, en grunn til at jeg var der, og en handlingsplan. Møtene mine gikk ned til en time eller to i uken, og jeg var mer produktiv enn noen gang.

De sier at det er en app for alt, og nå har vi kanskje bare en for å møte produktiviteten, MøteHero. MeetingHero er enkel å bruke på hvilken som helst telefon, nettbrett og datamaskin, slik at du kan fange viktige detaljer når som helst.

møtehelten

MeetingHero-funksjoner inkluderer

 • Fang og samarbeid i sanntid - Lett å samarbeide og fange kritisk møte
  detaljer slik at alle blir hørt og ingenting går tapt.
 • Kortere, fokuserte møter - MeetingHero gjør det enkelt for deg og teamet ditt å lage, dele og holde seg til møtedagsordener slik at du kan ha fokuserte, produktive samtaler og meningsfulle takeaways.
 • Kjør flere beslutninger - Ved å tilby akkurat den rette strukturen under møtet, hjelper MeetingHero med å veilede teamet ditt mot å ta beslutninger og bli enige om neste trinn.
 • Hold deg informert med delbare møteoppsummeringer - Hvert møte har et lett tilgjengelig, delbart møtesammendrag, slik at du kan hoppe over møtene og fremdeles holde deg informert.
 • Alle møtene - MeetingHero organiserer alle møtnotatene dine fra alle møtene dine, slik at du enkelt kan huske hva du snakket om, hvilke avgjørelser du tok og hva som var uløst.
 • Kalenderintegrasjon - MeetingHero synkroniseres med Google Kalender (andre kommer snart), slik at du kan opprette og invitere folk til møter slik du alltid gjør, og bruke MeetingHero for å sikre at disse møtene er mye mer produktive og engasjerende.

3 Kommentarer

 1. 1

  Møter kan noen ganger være forferdelige, jeg forstår deg uten tvil, men kan inspirere til noe kunstnerisk i oss alle i løpet av en, 
  Jeg kommer ganske uthvilt ut av noen møter. Jeg har aldri brukt denne appen, men jeg synes den er ganske interessant, spesielt jeg liker den delen av innlegget ditt med funksjonene, det er ganske godt formulert. For øyeblikket bruker jeg en app som heter The Meetings fra selskapet som heter Exquisitus, den har ting du aldri har tenkt på, jeg liker at den er synkronisert med mange applikasjoner.

 2. 2

  Det er fortsatt et ganske nytt verktøy, men jeg liker det mye fordi det er enkelt og brukbart. Det er noen grunnleggende ting du ikke kan gjøre (kan ikke slette "møter" som bare er kalenderavtaler da det henter helt fra kalendersynkroniseringen din), men totalt sett er det et veldig godt verktøy.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.