Møter - Døden av amerikansk produktivitet

møter produktivitet

Hvorfor suger møter? Hvilke skritt kan du ta for å gjøre møtene produktive? Jeg har prøvd å svare på alle spørsmålene i denne humoristiske (men ærlige) presentasjonen på møter.

Dette er et forbedret syn på presentasjonen jeg gjorde personlig. Denne presentasjonen videre Møter har kommet en stund, har jeg skrevet om møter og produktivitet i fortiden. Jeg har deltatt på massevis av møter, og et flertall av dem har vært forferdelig bortkastet tid.

Da jeg startet min egen virksomhet, fant jeg ut at jeg fikk mye tid til å bli suget ut av timeplanen min ved møter. Jeg er mye mer disiplinert nå. Hvis jeg har arbeid eller prosjekter å gjøre, begynner jeg å avbryte og planlegge møter. Hvis du rådfører deg med andre selskaper, er tiden din alt du har. Møter kan spise den tiden raskere enn nesten alle andre aktiviteter.

I en økonomi der produktiviteten må øke og ressursene synker, vil du kanskje se nærmere på møtene for å finne muligheter for å forbedre begge deler.

Jeg har hatt en lesestrek i det siste, og disse bøkene har virkelig vært inspirerende for meg om min virksomhet og min personlige produktivitet - Seth Godins Linchpin: Er du uunnværlig?, Jason Fried og David Heinemeier Hansson bearbeide og Tim Ferriss ' 4-timers arbeidsuke. Hver bok tar for seg møter i dem.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Møter for å planlegge møter. Enhver bedriftsinstitusjons død er å erstatte individuelle talenter og evner med kollektiv innkjøp og kompromiss til laveste fellesnevner. Jeg er enig i mye Doug har å si her.

    God spenning = sunn spenning. Jeg elsker å gå inn i møter etter å ha produsert noe uten kollektiv innkjøp. Kall det "proof of concept", og du er nesten alltid sikret executive buy-in. Prøv det ut: det er konstruktivt, det er proaktivt, og det utfordrer folk til å tenke annerledes.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.