Menn mot kvinner online shopping

menn mot kvinner online shopping

Hvem liker kjønnsforutsetninger? Jeg gjør ... Jeg gjør det ... for det meste fordi alt som snakker om grå, skilte fete gutter i 40-årene, er helt i orden med livsstilen min. Jeg er en typisk jeger når det kommer til shopping ... Jeg vil, jeg får, jeg kommer ut derfra. Forskningen min starter vanligvis etter at jeg åpner esken og finner ut at jeg kjøpte noe jeg ikke trengte, ville eller forsto. Jeg er en enslig far som bor med en 19 år gammel datter, Katie, som er en av de mest utrolige kundene jeg noensinne har sett. Hun arvet absolutt ikke vanene mine, så jeg skal si at det ligger i kjønnsgenene.

Denne infografikken fra Betalingssans staver det ut ... her er 6 viktige funn fra deres forskning på mannlige og kvinnelige shoppingtrender:

  • Flere kvinner enn menn handler på nettet
  • Kvinner er røverkjøpere
  • Kvinner går for håndlagde og vintageartikler
  • Teknologi for gutter og sko for jenter? Tenk igjen
  • Kvinner elsker apper
  • Vil du markedsføre merkevaren din til den kvinnelige demografien din? Kom deg på sosiale medier

Selvfølgelig støtter alt dette min forutsetning at det virkelig er kvinner som styrer verden!

PaymentSense_MenVsWomenOnline-høyoppløselig

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.