S'il Vous Plaît et Merci

Doug og EiffeltårnetHvis du ikke hadde lagt merke til det ennå, har jeg vært inne Paris arbeider med et firma. Det har vært en virvelvindstur, og vi drar faktisk tilbake i dag (klokka 6:30 her). Frem mot turen ville jeg elsket å ha pusset på franskene mine, så jeg hørtes ikke ut som en så ignorant amerikaner. Heldigvis snakker nesten alle vi har vært borti her, engelsk godt.

Vi snakket med en kollega i går, og han fortalte oss at det egentlig bare var to termer du trenger å vite i Paris, slik at du ikke fornærmer lokalbefolkningen ved å anta at de snakker ditt språk... det er merci (takk og vær så snill (s'il vous plaît). Det fikk meg til å tenke på hvordan vi behandler hverandre som virksomheter. Fordi betaling vanligvis skifter hender, glemmer vi ofte å si takk eller takk.

Noen fortalte meg en gang at det aldri er meningen med en ansatt eller leverandør å gjøre endårlig jobb'. Selv om det er mange bedrifter som feilkommuniserer, leverer under eller får problemer med tid… de sannsynligvis aldri tiltenkt å få det til å skje på den måten. Jeg kommer til å jobbe litt hardere for å takke og spørre høflig om resultater ... Jeg vil jobbe med mennesker som forstår at virksomhet er forretning, men å fremme et sterkt forhold og være høflig bør alltid ha forrang.

Takk for beskyttelsen din på bloggen. Min analytics lyver aldri, og jeg har lagt merke til at vi har flatlinjet vekst de siste par ukene. Dette er i stor grad å gjøre med innholdetes konsistens. Nå som turen min er fullført og de siste endringene til Bedriftsblogg for dummies er inne, jeg gleder meg til å gjøre litt dypere undersøkelser og øke kvaliteten på blogginnleggene. Hvis du har spørsmål du vil at vi skal takle, vennligst bruk vårt ChaCha.me-skjema på hjemmesidens sidefelt for å sende et spørsmål til oss.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.