Hvordan Mobile Wallet tilbyr Drive salg

i butikken mobile lommebok tilbud

Jeg bærer iPhone-en i en helt fantastisk, håndlaget lærveske fra Pad og Quill som har plass til ID og noen kredittkort, men ikke mye annet. Som et resultat stoler jeg ganske mye på mobilapper og mobillommeboken. En app som jeg har forelsket meg i er Nøkkelring, slik at jeg kan dumpe alle klubbkortene mine og legge dem på ett sted.

Rett etter at jeg hadde lastet opp nøkkelringen, kjørte jeg hjem og la opp et varsel på telefonen om at en av butikkene jeg ofte hadde et tilbud. Helt strålende ... Jeg dro inn, løste inn kupongen og fikk en god del. Jeg var ikke på utkikk etter en avtale, og forventet ikke engang å shoppe den kvelden - men der skjedde det. Stedsbevissthet i en applikasjon betalte seg for forhandleren!

SIM-partnere har laget en infografikk som diskuterer årsakene til at forhandlere / markedsførere bør omfavne mobillommeboken i løpet av den kommende sesongen. Med høytiden rett rundt hjørnet er det mer avgjørende nå for markedsførere og forhandlere å forstå kraften i mobilhandel:

  • Hele 56% av forbrukerne sier at de ønsker å motta stedsbaserte tilbud på telefonene sine.
  • Mobil lommebok tilbyr en 64% høyere konverteringsfrekvens over nettkuponger.
  • Mobiltilbud gir en økning på 26% i gjennomsnittlig ordreverdi i forhold til statiske mobilnettilbud.

Jeg spurte ærlig talt ikke heller forventet jeg engang tilbudene, og jeg elsket det absolutt! Hvor mye bedre timing kan du gi med et relevant tilbud enn når prospektet er i nærheten av butikken din?

[box type = ”download” align = ”aligncenter” class = ”” width = ”90%”] Last ned SIMPartners 2015 Retail Guide for mer innsikt i å få mest mulig ut av høytiden. [/ box]

Holiday Mobile Wallet tilbyr salg

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.