3 nøkler til modernisering av butikkopplevelser ... og inntekter

i butikkopplevelse viser personalisering

I helgen gikk jeg og handlet på det nye Kroger Marketplace. Sidebeskrivelse ... hvis bare Kroger syntes å investere i deres online tilstedeværelse var like viktig som deres detaljhandel. Jeg går bort. Den nye markedsplassen ble bygget rett over gaten fra forrige Kroger. Ett skritt inn, og du kan se hvorfor.

Kroger Marketplace

Et bakeri med ferskt håndverksbrød, en delikatesseforretning med en dedikert gourmetostdisk, en Starbucks, en sushidisk og one-stop shopping for babyer, leker, soverom, bad, smykker og kjøkken. Det hadde til og med en kafeteria og høytidsavdeling. Denne mammutbutikken har alt. Eller gjør det?

Da jeg gikk gjennom butikken og lette etter vaskemiddel, la jeg merke til noen virkningsgrader. En nøkkel er at seksjonen rett foran utsjekkingene er som en butikk i en butikk. Trenger du å hente litt melk og ferske grønnsaker (til og med lokalt dyrket)? Du kan komme inn og ut om noen få minutter. Turen min tok et par timer da jeg gjennomgikk hvert hjørne av butikken.

For å finne vaskemiddelet måtte jeg se opp på et skilt som pekte meg mot midtgangen 48. Jeg reiste tilbake til det hjørnet av butikken, hentet tidevannet og gikk omkretsen… hvor alle de sunne, friske tingene er. Jeg tok en Starbucks, tok meg en pause og sjekket ut.

Opplevelsen i butikken hadde to tredjedeler av veien til å være perfekt. Denne infografikken fra Moki er basert på Forrester's Fremtiden til den digitale butikken. Det peker vei til hvilke tre nøkler det er til en eksepsjonell moderne butikkopplevelse:

  • kontekstuelle - Jeg syntes de nye seksjonene var perfekte. Det er en Wal-mart på den andre siden av krysset, men ved å være en matbutikk med andre fasiliteter, tilbød Kroger et mye grundigere utvalg for familien. Det faktum at jeg kunne plukke opp et nytt båndlys, et eksklusivt bourbon eller en stekepanne viser at Kroger forstår kundene sine.
  • Aktuell - Sesong- og bekvemmelighetsdelene er fantastiske. Jeg pleide å unngå å gå til gamle Kroger for å hente kaffekrem fordi det krevde en tur over hele butikken for et enkelt kjøp. Jeg vil gå til den lokale nærbutikken i stedet. Nå kan jeg gå til Kroger og hente noen ferske grønnsaker også!
  • Personlig - Det er her det er en mulighet for Kroger å øke opplevelsen i butikken. Hvis de bare hadde nærfeltkommunikasjon innebygd i mobilapplikasjonen sin, kanskje noen fyrtårn i butikken og noen dynamiske skjermer i stedet for midtgangsbord, kunne jeg være mindre frustrert over all eiendommen som skal dekkes. Og hvis Plus-kortet mitt er registrert, kan de til og med gi meg noen tilbud mens jeg beveger meg gjennom butikken.

Det som er bra er at butikken ikke trenger å redesignes - det er en episk butikk. Personlig vil jeg gjerne se noen komfortable stoler og sofaer drysset i hele butikken. Jo flere mennesker henger ut - jo mer tenker de på hva de trenger å kjøpe. Jeg stoppet ved Starbucks og gikk og plukket opp et dusin eller annet.

Kroger kan dra nytte av å øke teknologien som brukes i den. Da jeg sjekket ut, gispet kvinnen bak meg at jeg hadde en liten vogn som utgjorde ganske mye penger. Hun så ikke stearinlyset Mahi, Woodford Reserve og Sandeltre jeg kjøpte. Jeg brukte sannsynligvis dobbelt så mye som jeg forventet.

Jeg kan bare forestille meg hva jeg ville ha brukt hvis turen min var personlig!

#YoureDoingItWrong - Moki

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.