Min Analytics: Google Analytics for iPhone

analysene mine

KISSmetrics har gitt ut en ny GRATIS iPhone-applikasjon kalt Min analyse. Det er den raskeste måten å se hvordan Google Analytics-beregningene dine gjør når du er borte fra skrivebordet.

Tidligere i år lette folkene til KISSmetrics etter en anstendig Google Analytics-app for å hjelpe dem med å holde oversikt over sine egne data. Og de kunne ikke finne en. Enten var mobilappene ALT for grunnleggende og lot deg ikke gjøre noen sammenligninger, eller de prøvde å gjøre MÅTE for mye og var ikke enkle å bruke.

Min analyse viser Google Analytics-dataene dine når du er på farten, i et møte eller trenger en rask oppdatering.

Med Min analyse, kan du sammenligne dagens data med i går, samme dag forrige uke og samme dag for to uker siden. Du kan også sammenligne gårsdagens data med tidligere uker eller ukens data med tidligere uker.

Min analyse gir deg dataene du trenger med en gang. Du får rask tilgang til besøk, unike besøkende, sidevisninger, mål, netthandelstransaksjoner og inntekter fra netthandel.

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.