My Wimpy Skin på MyJonesSoda.com

Jones brusJeg sjekket ut http://www.myjonesmusic.com forrige uke og så at de brukte den Wimpy Flash-baserte MP3-spilleren. Dette er den samme spilleren som jeg nettopp hadde laget en tilpasset hud for på sønnens nettside, http://www.billkarr.com. Så jeg slapp de store folkene på Jones en linje og spurte om jeg kunne bygge dem en hud. Jeg gjorde det, og 'voila', de bruker nå huden på nettstedet deres.

De tenker til og med på å åpne nettstedet for å få andre design av andre fans. Jeg synes det er en fantastisk idé.

Det er her de fleste selskaper mister nettstedet. Hva har det å bygge et skinn til en MP3-spiller på et Sodas Musikk-nettsted å selge brus? ALT!!! Internett er ditt middel til å få kontakt med publikum gjennom relevant meldinger som snakker med DEM. For mange selskaper fortsetter å bruke nettet som et billig garasjesalgskilt på bakgården.

Det Jones gjorde ved først å sette opp Musikk-nettstedet, var at de utvidet merket utover meg til sønnen min, som elsker musikk (og er oppført på myjonesmusic.com). Og utover sønnen min, til alle vennene hans. Og så videre, og så videre, og så videre. Dette er mesterlig merkevarebygging av Jones Soda. Og innholdet blir presset helt av oss, deres trofaste kunder.

De bygde den. Vi kom. Vi fortsetter å kjøpe!

PS: Sukkerfri rotøl er min favoritt.

2 Kommentarer

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.