Anbefalinger for visittkort?

paul allen visittkort

Min sønn og jeg ser på American Psycho. Det er en urovekkende film, men den visittkortscene er min favoritt (Huey Lewis er et nært sekund).

jeg har hatt bloggbaserte visittkort en stund, men nå som jeg har endret domenenavnet mitt, vil jeg gjerne få noe veldig unik.

Noen ideer? Ingenting i bein, takk.

8 Kommentarer

 1. 1

  Oh please, uansett hva du gjør, ikke bruk Vista Print igjen. La meg i det minste sitere deg neste gang, så får du sannsynligvis kortene dine før.

  Jeg skal tenke på noe unikt for et design.

 2. 3
 3. 4
 4. 5

  Jeg vet ikke mye om visittkort, men jeg vet at American Psycho er en så flott film. Spesielt hvis du kan plukke opp all den mørke, subtile humoren. Jeg elsker det. En av favorittene mine hele tiden.

 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Et annet alternativ er en tjeneste som TextID - en nylig lansert ny måte å hjelpe folk med å kommunisere med kunder, kolleger og venner? UTEN papir. TextID lar brukerne kjøpe unike tekst? Domener ?, som navn eller virksomheter som gjør at de kan formidle kontaktinformasjon og meldinger raskt og enkelt. De kan gi ut ID, plenpleie eller Angie for eksempel, og mottakertekstene som heter 555411. På bare noen få øyeblikk vil de motta en tekst tilbake til telefonene sine med kontaktinformasjon og meldingen TextID-medlemmet har valgt, som også kan inneholde en pdf-fil eller brosjyre.

  Åpenbart har den nye tjenesten et bredt spekter av applikasjoner, fra personlig til kommersiell. Enten for meglere som ønsker å få priser og hjeminformasjon til en potensiell kjøpers hånd mens de er ute etter et hjem, en hip lærer som gir oppdatert oppgave- og testinformasjon, en restaurant som gir videre ukentlige tilbud, en klubbpromotor skyve weekendbandet, eller noen som bare ønsker å gjøre datingscenen litt enklere, fungerer Text ID bra for en rekke brukere.

  Sjekk det ut på http://www.textid.com

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.