The New New Thing Podcast: With Guest Douglas Karr

The New New Thing - Gjest Douglas Karr

I Indianapolis er det ganske bevegelse i markedsføringsteknologiområdet med det økende antall investeringer fra HighAlpha - som ble født ut av ExactTarget. Vi har delt om et av disse selskapene, Quantifi, og intervjuet administrerende direktør RJ Talyor på vårt Martech-intervju serie. Denne uken, podcast-profesjonelle Liz Prugh av Ren Fandom berømmelse og RJ bestemte seg for å intervjue meg for podcasten deres, Det nye!

Oppdraget til The New New Thing:

Vår misjon på The New New Thing er å avdekke vitenskapen om markedsføring og forfølge sannhet og åpenhet i markedsføring. The New New Thing holder seg i forkant av innovasjonen, og gir ledere med digital markedsføring inspirasjon, veiledning, intervjuer og oppgaver med bransjeledere, kuraterte digitale markedsføringsnyheter og datadrevet innsikt.

Siden jeg vanligvis er intervju-ER, får jeg ikke ofte muligheten til å være intervju-EE, så jeg ønsket å dele episoden her. Teamet satte sammen noen utfordrende spørsmål som varierte fra hvordan jeg kom dit jeg er helt til det jeg synes om vår raskt utviklende bransje. Du kan bli overrasket over noen av svarene mine angående risiko, kreativitet og adopsjon.

Spesiell takk til Liz og RJ for å ha meg med på episoden. Jeg får ikke ofte dele min egen historie! Husk å abonnere og still inn, de har fantastiske intervjuer med et utrolig utvalg av gjester.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.